Anti D került a szervezetembe, valakivel történ már ilyen? Lett baja a babának?
Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok. Most voltam ellenanyag szűrésen és kiderült, hogy már egy hónapja Anti d-t termel a szervezetem. B negatív a vércsoportom apa pedig B pozitív. A baba is pozitív így elkezdett védekezni a szervezetem ellene.Volt valaki hasonló helyzetbe? Mi lett a babával amikor megszületett?Igazi tapasztalatokra vagyok kíváncsi nem arra amit kidob a google.Azt mondták vérszegény lesz a baba és sárga.2018. aug. 3. 18:35
1/5 anonim válasza:
Ez engem is nagyon erdekel, tapasztalatot nem tudok irni, de en is 36 hetes vagyok, es kaptam par hete injekciot, amirol semmi infot nem adtak :s
2/5 anonim válasza:
Nálunk volt ilyen a családban de o annyit mondott h a babával semmi baj se volt. Szülés után neki adtak szurikat h ha következőre terhes lesz ne vételjen el egyből. De mar régebben volt és nem emlékszem pontosan miket mondott akkor meg nem igazán érdekelt. De azóta van mar teso is náluk.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Már ez is segítség volt.Nagyon izgulok hogy ne legyen baj.
2018. aug. 4. 11:56
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Megszületett a baba és első nap minimális ellenanyag volt a vérében.A többi nap teljesen jó volt a vérkép.Szerencsére nem lett semmi baja.Kitartás annak aki még bele esik ebbe.A lényeg hogy ultrahangon mindíg figyeljék a babát. :)
2018. szept. 5. 12:16
5/5 anonim válasza:
Gratulalok, es orulok hogy nem lett baj, koszi hogy megirtad, mi lett. En vtam az elso valaszolo... mi azota mar tulhordasban vagyunk, 41. Het... :)
Majd leirom en is ( ha el nem feledem), hogy mi volt szulesznel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!