Lehetséges, hogy babócás vagyok?
Nyuszimackó Cukormókus: a babóca miatt a második trimesztertől lehetnél kívánós, és a harmadik trimeszterben van szükséged több kalóriára, ami miatt gyakrabban vagy éhes.
Az is valószínűbb, hogy most van peteérésed, mint az, hogy 20+ hetes terhes vagy.
Üdv
Egy több gyerekes anya
Babocas... atyaisten!
Hany eves vagy? 15?
Epp hogy kezdodik Esetleg beagyazodni es te maris terhes tuneteket erzel...
Kérdező! Ne foglalkozz azokkal akik leneznek azért mert így irtad ki a kérdésed, ahogy. Én meg kisbabocskat várok :) :) na és?! Ettől még felelősségteljes felnőtt nő vagyok és a legjobb anya akarok lenni. És ez nem ettől függ.
A kérdésedre a válasz: nyugodtan csinalj tesztet, lehet hogy hamarabb fogant a baba. Én is 4nappal mensi előtt csináltam, és majd leugrott a két csík delutanibol.
De az is lehet hogy csak gyomorrontasod volt, esetleg futó vírus. Minden esetre drukkolok, ha esetleg még negatív a teszt akkor tesztelj a nemvart napján, ha akkor se akkor egy hét mulva :)
"Én meg kisbabocskat várok :) :) na és?! Ettől még felelősségteljes felnőtt nő vagyok és a legjobb anya akarok lenni."
Az AKARNI meg a LENNI két teljesen különbözö dolog, aki nem képes felnött módon beszélni, az kizárt, hoyg felmött módon tudjon viselkedni. Emellett ha ilyen gügyögös stílusban beszélsz, akkor a gyerek hogy tanulhatna meg normálisan beszélni?
A "kisbabocska" meg még hülyébb kifejezés, mint a "babóca", és teljesen értelmetlen is.
Igen szomorú, hogy ilyen emberek szaporodhatnak, és ezt a szintet örökítik meg nevelik a gyerekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!