Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy babócás vagyok?

Bogár1995 kérdése:

Lehetséges, hogy babócás vagyok?

Figyelt kérdés
6 nap van a nem vártig. Enyhes alhasi szúrkálást érzek, cicim mimdog szokott fájni mensi előtt egy héttel most nem fáj csak a bimbóm érzékeny. A gyomrom liftezik, tegnap este vissza köszöntem a vacsorát, ami a kedvenc ételeim közé tartozott mindig. Rosszúl lét után farkas éhes lettem. Úgy csinálnék tesztet de még korai lenne, nem?

2018. aug. 3. 12:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a tünetek még nem jelentik azt hogy babócás vagy.

Várd ki az a 6 napot és tesztelj.

2018. aug. 3. 12:18
 2/32 anonim ***** válasza:
96%
Aktus után 12nappal már kitudja mutatni a teszt. Szerintem csinálj egyet, ha negativ akkor is lehetsz terhes abban az esetben ha kesik ismeteld meg.
2018. aug. 3. 12:21
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Még be sem fejeződött a beagyazodas,nincs mi tünetet produkáljon.Foleg hányást ,meg farkasehseget...ha nem jön meg tesztelj.
2018. aug. 3. 12:24
 4/32 anonim ***** válasza:
84%
Remélhetöleg nem, mert aki ilyen kifejezéseket használ, hogy "babócás", az még nagyon éretlen valaki, aki nem alkalmas gyerekvállalásra!
2018. aug. 3. 12:29
 5/32 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy olvastam a kérdést azt hittem ez valami betegség, ami a terhes nőket érinti.
2018. aug. 3. 12:29
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, csak azért néztem meg a kérdésedet, mert azt hittem a "babócás" szó valamilyen parazitafertözést jelent
2018. aug. 3. 12:30
 7/32 anonim ***** válasza:
96%

Persze,a teszt még korai,azt te is beismered,de azért már napok óta terhességi tüneteket produkálsz..kicsit ellentmondásos,nem?

Amíg nincs elég HCG a szervezetben,addig gyakorlatilag nincs terhesség,így értelemszerűen tünetek sem jelentkezhetnek.

2018. aug. 3. 12:37
 8/32 anonim ***** válasza:
94%
Terhesség miatt biztosan nincsenek ezek, pl én is most ettem az egyik kedvencemet, ettől a "babócástól" viszont mégis okádnom kell
2018. aug. 3. 12:41
 9/32 anonim ***** válasza:
93%

Nem várod a mensit? Akkor bizony a babócát se várd.

És ezek köztünk élnek és szabadon mászkálnak - hihetetlen.

2018. aug. 3. 12:52
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
csak nézem a kérdést, nézem... kabócás? az nem is parazita!
2018. aug. 3. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!