Ha terhesség előtt dohányoztam-1dob. /nap most pedig hírtelen le kell tenni-de emiatt feszűlt vagyok, napi 1szál belefér?
Köszi,aranyos vagy!
Végre vki olyan szólt ehhez a témához aki szintén dohányos volt...És megértően leírta a véleményét.
Ugyanis sok nemdohányos igazságosztó úgy neki tud esni az embernek...és fogalma sincs róla,h miről beszél.
Köszönöm mégegyszer!!!!
Így fogok cselekedni:):):):)
Szia!
Én is dohányoztam és nekem is elment napi 1 db sőőt még néha több is! De ahogy kiderült hogy terhes vagyok egyböl leraktam. Nekem kb: 1 hét után kezdett el nagyon hiányozni akkor majdnem megörültem de megálltam mert a baba ennél sokkal fontosabb nekem:D!
Szerintem ha neked is van akarat eröd akkor ne gyújts rá!!
Boldog babavárást.
10 hetes kismama
Én is dohányoztam, évekig. Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok azonnal abbahagytam. Aztán pár hét eltelt és állandóan kívántam a cigit. De egyszersem gyújtottam rá.
Úgy éreztem, hogy amit megtehetek a babámért, azt meg is teszem.
Egyik ismerősöm végig cigizett, mialatt terhes volt. A kisgyereke asztmás, és sokszor fullad.
Belehalnék a lelkiismeretfurdalásba. A cigis helyeket is kerülöm.
Kitartást és erős akaraterőt kívánok!
En is dohanyoztam evekig terhesseg elott es nekem is el ment napi 1 doboz...de mikor meglattam h 2 csikos letta teszt egybol leraktam.Annyira csak a babara tudtam gondolni,h meg a szagatol is undorodom mai napi...pl. ha a ferjem cigizes utan puszil meg...jon h kiverjem a fogait annyira idegesit...lehet nekem szerencsm volt mert en allando jelleggel kivantam a gyumolcsoket es mar aprilistol dinnyen es hasonlo dolgokon eltem csak...es nem azert mert rosszul voltam,sot!Csak ezek estek jol...
....szerintem is nagyon jo ,h le akarod tenni...hidd el sikerulni fog!
Sok sikert!
35 hetes pocakos
Igaza van az utso valaszadonak,nekem is mondta a doki,h ha nagyon kivanom akkor inkabb szivjak bele 1-et,mert lehet azzal sokkal tobbet artok...ha reszketek utanna...
....en megfogadva a doki tanacsat 1x beleszivtam de olyan rosszul lettem tole h a ferjemet is halalra remitettem vele...azota meg a kozelemben sem birom...
Én is vmi ilyesmit hallottam,csak nem emlékszem pontosan...
Azért is kérdeztelek meg titeket,hisz van már köztünk sokat tapasztalt babás anyuka:D:D:D
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!