Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek eleget mozog a babám?

Szerintetek eleget mozog a babám?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama vagyok de néha aggódom hogy a babám nem mozog eleget. Senkinek nem hajlandó rúgni rajtam és az apukán kívűl, de nekünk sem mindig. Leginkább reggel és éjszaka érzem, de sokszor látom a pocakomon is mikor nagyobbat mozog, de ijesztegetnek hogy keveset. Lehet lusta baba lesz? Vagy csak szimplán játszik ezért nem rúg mamáéknak? Ugye nincsen semmi baja? Ezen kívűl háton fekve érzem, hogy "hol" van.

2018. júl. 31. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mennyit rúg és kinek, ebből nem lehet arra következtetni, hogy lusta lesz, vagy sem, ha számolod a mozgását és megvan a napi előirt adag akkor minden rendben van.
2018. júl. 31. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
nem azt kell nézni, hogy a tankönyv mit ír elő mozgásoknak, hanem az eddigi ritmusát, ha eddig mindig virgonc volt most meg csak reggel és éjszaka rúg akkor menj orvoshoz hogy nézzen rá. Viszont ha eddig is mindig csak reggel érezted és éjjel és nem változott semmi a mozgási szokásaiban akkor nincs gond. Az meg nem igez, hogy akkor lusta babád lesz.. ez hülyeség!
2018. júl. 31. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Holnap töltöm a 31 hetet. Nekem is csak reggel mozog egy keveset és este többet kb 5 utántól. Mindig így volt, napközben szinte semmi.

Rúgni meg alig rúg, szerintem kevés már e helye inkább mozgolódik.

Egyébként még nem tudja ki a mama papa stb, szóval nem nekik nem mozog csak gondolom nem este nézik és ugye neki ez a ritmusa.

2018. júl. 31. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
En 30 hetes leszek szombaton. Az enyém se mutatja senkinek magát csak nekem. Ha szolok valakinek hogy nézd most mozog,egyből abbahagyja. Nekem mondjuk amugy nagyon aktív meg most is...
2018. aug. 1. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!