Hogy mondjam el a férjemnek hogy terhes vagyok? Első baba. Valami aranyos ötlet?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2010. jún. 19. 18:52
11/34 anonim válasza:
Így van, kíváncsiak vagyunk! :D
12/34 A kérdező kommentje:
10 perc és otthon lesz, beszámolok:)) de holnap!:)
2010. jún. 19. 19:56
13/34 anonim válasza:
nálunk a férjem megemlítettte,hogy lejár a hite a kocsira,vehetnénk újat,erre én mondtam,hogy oké,de max babakocsit....majdnem átmentünk a szembesávba......
14/34 anonim válasza:
Hát utolsó nem semmi a párod :-))
Jót mosolyogtam persze csak a reakcióján :-)
Ezek tényleg jó ötletek és azt is írd majd le hogy végül melyik variációt választottad.
16/34 A kérdező kommentje:
Ma reggel elküldtem vásárolni, közbe beleraktam a pénztárcájába a babazoknit.:)) Könnyes szemmel jött és 1 nagy virágcsokorral a kezébe, olyan boldog elsem lehet mondani! Köszönöm csajok az ötleteket mégegyszer.!:))
2010. jún. 20. 14:56
17/34 anonim válasza:
Na amíg elolvastam a soraid én is megkönnyeztem!!!!
Gratulálok és sok boldogságot nektek!!!!!!!!
18/34 anonim válasza:
5.válaszoló vagyok. :D
Én is gratulálok nagyon!! :)
Elkezdtetek már neveken gondolkodni? És ha majd már lehet tudni, akkor akarjátok-e majd tudni, hogy kisfiú vagy kislány? =)
19/34 A kérdező kommentje:
Igen akarjuk tudni hogy kislány v kisfú lesz, nincs olyan hogy most kislányt akarok az a lényeg hogy egézséges legyen! Fiú név: Bence, Milán, Attila, Lány: Norina, Olívia,Zselyke nektek hogy tetszik ezek a nevek??
2010. jún. 20. 16:10
20/34 anonim válasza:
Az Olívia és az Attila nagyon tetszik, a Zselyke meg hűű, gyönyörű név!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!