Mikor volt nálatok elöször szívhangja a babának? 6+2 hetesen lehet már szerencsém?
A lehető legrosszabkor mész, mert vagy lesz, vagy nem. Erősen gépfüggő is ilyen kis terhességnél. Én nulladik UH-ra mindig 5 hetesen mentem, hogy kizárjuk a méhen kívüliséget, ekkor még nem lehet szívhang, így nem is kellett rágódnom rajta, hogy miért nincs, ha másnak van. Az "első" UH meg mindig bő két héttel később, 7-8 hetesen volt, amikor már tutira van szívhang, ha minden oké.
Szóval ne izgulj, ha neked még nem lesz, visszahívnak egy-két hétre rá és addigra már lesz. A hatodik hét pont az, amikor vagy-vagy, de mivel annak is az elején mész, nagyobb az esély arra, hogy nem lesz még.
Első babánál 6+6 naposan nem volt még. 10 napra rá hívtak vissza, akkor minden rendben volt.
A másodiknál már kereken 6 hetesen volt pukzálás. :)
Dokitól is, géptől is függ. Ha mégsem találna, ne aggódj! :)
Volt, hogy 5het 6 napnal pulzalt a szivcso, de meret alapjan is nagyobbnak tunt, valoszinuleg korabban volt peteeres par nappal. Elso gyerek volt, nem birtam varni, koran mentem.
De volt, hogy kivartam turelmesen a kerek 7 hetet, akkor mentem elso uh-ra, az embrio pedig epp csak 3 mm volt, mar volt suivmukodes, de nem sokkal korabban indulhatott be, vele valoszinuleg kesobb volt peteeresem.
Szoval ha nem lenne ez a “doki szabira megy” dolog, akkor en is azt mondanam, hogy varj kovetkezo hetfoig, ha biztosra akarsz menni.
Nyilvan a doki miatt nem varhatsz, de ez igy tenyleg 50%, vagy lesz szivmukodes, vagy nem. Drukkolok!
(Jah es a ciklisom nem ingadozo, 28 napos es szenttul meg voltam gyozodve, hogy mindig kizepidos peteeresem van, de ezek szerint megsem annyira atombiztos.)
Pont ekkor voltam
Volt
Petezsákot nem is mértek
5,3 mm volt a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!