Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség vége felé kiütesek?

Terhesség vége felé kiütesek?

Figyelt kérdés

32hetes vagyok 2napja vettem észre hogy a nyakam jobb oldalán tenyernyi nagyságban valami viszkető égető piros kiütes vagy valami ilyesmi van.

A gyogyszerész fenistilt ajánlott rá mert az csipesekre,kiütésekre jó viszont az meg csipi ahogy rákenem 10percig es attol sem jobb sőt rosszabb mert reggel halvanyabb volt most estere meg pirosabb (be kentem este)

Borgyogy 1honap mulva adna idopontot

Valaki hasonlot tapasztalt magán terhesség végén?

Koszonom

2018. júl. 30. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem egesz terhesség alatt eddig bizonyos időközönként a hasamon jöttek es jonnek ki piros foltok. En mondjuk voltam bordokinal aki adott ra krémet. Ugyhogy ha kijön mar kenem is. Pedig jo lenne megmutatni, másbem a nodokinak, hátha elirányít máshoz..
2018. júl. 30. 20:36
 2/2 babyboom567 ***** válasza:

nekem szülés után jött ki ,az arcom kivételével a teljes testemet beborította,iszonyatosan viszketett,magánbőrgyógyászhoz mentem(mert én is csak 1 hónap múlva kaptam volna időpontot,és a védőnő megijesztett ,hogy biztos rühet kaptam a kórházba)

Hormonális allergia(magyarul, allergiás voltam a terhességre)

Kaptam egy szteroidos krémet,meg kálciumot, meg emésztéssegítőt.1-1,5 nap alatt elmúlt.

Jah és a hasamon kezdődött,szülés közben,előszőr azt hittük az nst-gélre vagyok allergiás,5 napig csak a hasamon volt,utána másfél nap alatt terjedt át az egész testemre.

2018. júl. 31. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!