Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ajánlanátok székrekesés...

Mit ajánlanátok székrekesés ellenn terhesség alatt?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok és már vagy 4 napja nem voltam wc-n és már kezd fájni a hasam is. Kérlek segítsetek valami jó ötletekkel h ilyenkor mit is lehet tenni!!

2018. júl. 29. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Sok gyümölcs

Barack szezon van

Én télen voltam így

3 napra kihagytam a vasat

Vagy befőttet ettem, répát stb.. Rostosat és sok vizet

2018. júl. 29. 18:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Elevitet szedek lehet h attól van??
2018. júl. 29. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Kétlem, hogy az elevittol lenne. A progeszteron szint miatt van en ugy olvastam, mert lassul a belmozgas roviden és tömören :) a 4 napi szekrekedest meg kéne inditani esetleg laevolackal, mert keves eselye van hogy a rostdus etkezes jelen esetben segitene. Majd, ha ezen tul vagy, utana mar oda kell figyelni a rostdus taplalkozasra, es ehhez megfelelo folyadekfogyasztasra!! (Napi 2l, hosegben akar 3-4l) reggel es este utifuves almalevet ittam amit igy keszitettem: 2 tk utifumaghej (gyogyszertarba v bioboltba lehet kapni) ehhez kb 1 dl viz, meg kell varni amig aszpikos allaga lesz, majd en felontotten kb 2 dl almalevel, hogy ihato íze legyen. Ezzel minden nap tudtam wc-re menni, de sok esetben még így is kellett a glicerines kúp! Az utobbi, segíti a szekelest amennyiben az nagyon nehezen indulna meg. Remélem tudtam segiteni :) azért irtam le reszletesen mert en is iszonyuan kuzdottem ezzel. Az altalam irt praktikakat kismamak is alkalmazhatjak. A laevolacot én amugy csak igy meginditaskent alkalmaznam, nem vagyok a hive alapjaraton, de nem artalmas.

2018. júl. 29. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a magnosolv megoldja 😉 ezen kívül semmi más.
2018. júl. 29. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
En is a glicerines kupra esküszöm...semmi nem valik be...
2018. júl. 29. 20:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen aa segítsséged holnap ez lesz az elsö dolgom h megyek a gyógyszergyárba és be szerzem a dolgokat!!!
2018. júl. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!