Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Semmi remeny? Irnatok tapaszta...

Semmi remeny? Irnatok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

Olyan kismamik valaszara lennek kivancsi akiknek nagyon sokara lett pozitiv a tesztjuk, vagy csak az orvostol tudtak meg, hogy babat varnak.

Esetleg negativ tesztek annak ellenere, hogy volt baba? Esetleg baba tunetek nelkul, csak mensi kimaradassal.

Nekem se tunet, se mensi, se pozitiv teszt. 2hete kesik.

Semmi remeny?

2010. jún. 19. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem az anyukám volt úgy,hogy a teszt negativ lett,tünet se volt,csak a mensie maradt ki.Az orvos elküldte Uh-ra és ott derült ki,hogy terhes.

Szerintem menj el orvoshoz,lehet,hogy nálad is ugyanígy van,de lehet más oka is annak,ha kimarad a mensid.Nálam is fordult elő ilyen.Sok oka lehet ennek.Például,ha fogyózol,sokat streszelsz,rendszertelen étkezés.stb..Jobb ha orvoshoz fordulsz,ő tudja a legmegynyugtatóbb választ adni a kérdésedre.Ha babát szeretnél,arra figyelj,hogy ne görcsölj rá a témára,mert általában olyankor nem jön össze.Én is így voltam,nagyon szerettem volna,de nem sikerült,pedig semmi bajom nem volt.És most,hogy nem terveztem,besikerült a baba.Kitartás neked,tuti sikerülni fog.

2010. jún. 19. 15:59
 2/7 eszo ***** válasza:
100%

Ciszta miatt is késhet a menzid..

Mindenképp menj el mihamarabb nődokihoz!

szerintem nincs az a teszt, ami 2 hét késés után ne mutatná ki a terhességet!

2010. jún. 19. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Baratnomnek nem mutatta a teszt egyszersem a babat.Elment orvoshoz mert a menzi nem jott, akkor mar 14 hetes terhes volt.
2010. jún. 19. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.Anyukámnak egyetlen egyszer se mutatta ki a terhességét a teszt.Van ilyen.Nem egyből a legrosszabbra kell gondolni.Én is voltam így,még sincs cisztám.Orvoshoz mindenképp menj el.És majd írd meg,hogy mi volt.
2010. jún. 19. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Koszonom a valaszokat. Utolso! Az a baj, hogy mar 9 honapja probalkozunk babucit osszehozni es nehez nem gorcsolni.

Raadasul a munkahely is nagyon stresszes, nehez a melo is es kicsinaljak az embert idegileg, tobb ember munkajat kell elvegeznem.

Jovo pentekig nem is tudok elmenni dokihoz. De ha addig nem tortenik semmi, akkor mindenkepp elmegyek.

Azert jo tudni, hogy meg van remeny.

2010. jún. 19. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok.Ne aggódj,biztos nincs semmi bajod.Mi is sokat próbálkoztunk a párommal és nem jött össze nagyon sokáig.Menj el a gyógyszertárba,és kérdezed meg,hogy lehet e kapni olyan tesztet,amivel minden nap tudod nézni,hogy mikor eshetsz teherbe.Megkérdezem majd anyukámat,hogy mi a neve ennek a tesztnek,és megírom neked.Anya is sokáig nem tudott utánam teherbe esni,vett egy ilyet,minden nap nézte,és mikor látta,hogy na aznap lehet,akkor mindent beleadtak apámmal,és sikerült.Így lett egy öcsikém.Ne idegeskedj,az nem tesz jót.
2010. jún. 19. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én hugom kisebb vagyont költött tesztekre, semmi,mind negatív lett...az sztk-s vizelet se mutatta ki,h terhes!!!!! Elment 4d NŐGYÓGYÁSZATI UH-ra,mert beparázott,h miért nem jön meg neki, erre gratuláltak neki,h 6 hetes terhes!!! Szóval remény mindig van!! :)
2010. jún. 20. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!