Semmi remeny? Irnatok tapasztalatokat?
Olyan kismamik valaszara lennek kivancsi akiknek nagyon sokara lett pozitiv a tesztjuk, vagy csak az orvostol tudtak meg, hogy babat varnak.
Esetleg negativ tesztek annak ellenere, hogy volt baba? Esetleg baba tunetek nelkul, csak mensi kimaradassal.
Nekem se tunet, se mensi, se pozitiv teszt. 2hete kesik.
Semmi remeny?
Szia!
Nekem az anyukám volt úgy,hogy a teszt negativ lett,tünet se volt,csak a mensie maradt ki.Az orvos elküldte Uh-ra és ott derült ki,hogy terhes.
Szerintem menj el orvoshoz,lehet,hogy nálad is ugyanígy van,de lehet más oka is annak,ha kimarad a mensid.Nálam is fordult elő ilyen.Sok oka lehet ennek.Például,ha fogyózol,sokat streszelsz,rendszertelen étkezés.stb..Jobb ha orvoshoz fordulsz,ő tudja a legmegynyugtatóbb választ adni a kérdésedre.Ha babát szeretnél,arra figyelj,hogy ne görcsölj rá a témára,mert általában olyankor nem jön össze.Én is így voltam,nagyon szerettem volna,de nem sikerült,pedig semmi bajom nem volt.És most,hogy nem terveztem,besikerült a baba.Kitartás neked,tuti sikerülni fog.
Ciszta miatt is késhet a menzid..
Mindenképp menj el mihamarabb nődokihoz!
szerintem nincs az a teszt, ami 2 hét késés után ne mutatná ki a terhességet!
Sziasztok!
Koszonom a valaszokat. Utolso! Az a baj, hogy mar 9 honapja probalkozunk babucit osszehozni es nehez nem gorcsolni.
Raadasul a munkahely is nagyon stresszes, nehez a melo is es kicsinaljak az embert idegileg, tobb ember munkajat kell elvegeznem.
Jovo pentekig nem is tudok elmenni dokihoz. De ha addig nem tortenik semmi, akkor mindenkepp elmegyek.
Azert jo tudni, hogy meg van remeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!