Ha 30 hetesen már van előtej akkor az azt jelenti hogy fogok tudni szoptatni?
Ha már 30 hetesen eldöntöd, hogy fogsz tudni szoptatni, akkor fogsz tudni szoptatni! :)
Ezt olvasgasd, ennek higgy:
Mindhàrom terhessègemnèl màr 25-26 hetesen melltartò betètet hasznàlatam, mert nagyon sok előtejem volt. Egyik babàm sem tudott szopizni. 2-3 hònapig erőlködtem, de soha nem volt nekik elèg a tej, pedig mindent megtettem, ők is ügyesek ès kitartòak voltak. 🙁 Illetve de! A màsodik ès harmadik babàmnàl kb 1 hònapos korukig a hajnali etetèsnèl elèg volt. (10 körül ettek este ès aztàn legközelebb fèl 5 körül.)
Nem függ össze sajnos.
Sajnos nem függ össze
A 3-as 0-ra lett ppntozva de igaza van.
A nők kb 98 %-a fizikailag képes a szoptatásra.
Viszont jórészt fejben dől el.
Habaz elején nem sikerül mellre tenni a kivsit akkor nem biztos, hogy belövell a tej..
Ha atresszelsz rajta
Ha nem iszol eleget
Nem eszel eleget
Ezek mind befolyásoló tényezők
De az nemmjelenti azt. hogy nem Tudnál szoptatni..
A linket ajánlom olvasásra, nekem sokat segített, mert nem mondig az a baj, hogy vab-e elég tej.
Nekem van, de túl erős a tejleadóm, plisz le kellett tennünk a bimbóvédőt, amit a kórházban eröltettek
Nekem egy szikra se volt, megis szules utan 2 nappal a bokamom folyt a tej.
Nincs osszefugges.
Nekem egyáltalán nem volt előtejem. Még közvetlenül szülés előtt sem. Császáros voltam, akiknek ugye elvileg később indul be a tejtermelődés, ehhez képest 2 nappal szülés után már volt annyi tejem, hogy amíg szoptattam, addig szoptatás előtt és utána is fejnem kellett, amit elraktam és még azután is tudtam anyatejet adni a fiamnak, amikor már nem volt a mellemben.
Ismertem ilyet én is, akinek már nagyon korán volt előteje, nem tudott sokáig szoptatni.
Semmi összefüggés nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!