Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, fészekrakó ösztön?

Mit csináljak, fészekrakó ösztön?

Figyelt kérdés

33. Hetes vagyok.

És már iszonyatosan be vagyok zsongva. Nem azt mondom. Van mivel elfoglalnom magam. De már szinte ezen agyalok mindig.

Van már egy kislányom. Nyilván lefoglal. Meg a napi teendők.

De vele mikor terhes voltam nem volt ez. Igaz az ő szekrényét is 60x atpakoltam.

De lehet azert is, mert vele már adott volt minden. Még anyóséknál laktunk. Ott nem volt nagy rendezgetni való.

De most. Még bosszant is minden. Olyan is, ami szerintem alapból nem is. Gondolom ennyire bezavar a fészekrakó ösztön vagy nem tudom. Mert még kész kell lennie a szobának. Ami kész is lesz. Csak nemgyőzöm kivárni.

Nem oly rég költöztünk. És az udvaron káosz van. Ez az ami pluszban bosszant is.

Csak tényleg furcsa, hogy a lányomnál nem igen volt ez. Most meg az őrületbe kerget.

És az normális h ilyen korán? Már szerintem 30 hetesen is ez volt.

Meg az normális h a jóslófájások is ilyen hamar jelentkeznek? Meg elég erőteljesek szoktak lenni.

Ez se volt a lányomnál. A szülés is úgy lett megindítva.

2018. júl. 25. 19:01
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja. Az is, hogy már csak pár apró dolog kell. És fizetéskor megvesszük. De azt is alig birom már kivárni.

Már kimostam mindent. Ezek se segítenek.

2018. júl. 25. 19:05
 2/5 Zoequeen ***** válasza:
Én még csak a 13 hetbe vagyok de mar alig varom hogy elkezdjek bevasarolni 😁 nalam 1. gyerek 😁 de mar nagyon varom 😍😍
2018. júl. 25. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Összetett mondat. Az is létezik. Nem olyan nehéz. Próbáld meg. Rohadt idegesítő olvasni. Amit írsz. Fogalmazd meg. Normálisan. És akkor több választ kapsz.
2018. júl. 26. 03:19
 4/5 Abíság ***** válasza:
Valószínűleg a fészekrakó ösztön, mi is a 33.hétben vagyunk. Nálunk minden kész,minden beszerezve. Én pl.folyamatoaan takarítanék,de sokat keményedik a hasam így csak óvatosan csinálom. Ki kell bírni ezt a pár hetet.
2018. júl. 26. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne is mondd! 33 hetes vagyok, de a babaszobánk még romokban áll, igaz a oici ruháit már kimostam, de állandóan teszek veszek, nem tudok magammal mit kezdeni. Már a kórházi táskát is átrendeztem, kiválasztottam a babám hazahozós cuccát, állandóan takarítanék, na de ez hagyján, éjszakánként van, hogy nem tudok aludni olyan izgatott vagyok, inkább a baba oldalakat bújom amíg a párom alszik. Úgy érzem, hogy kifutok az időből és amit eddig nem vettünk meg az sose lesz meg. Szörnyű!!:D
2018. aug. 22. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!