Akiknek viszonylag fiatalon (25 év alatt) lett gyerekük, ti terveztétek vagy véletlen jött össze?
Figyelt kérdés
Mennyi ideje ismertétek egymást? Ha nem terveztétek akkor gondolkodtatok az elvetetésen? Hány évesek voltatok pontosan akkor, és légyszi a nemedet is leírod.
Köszi!:)
2018. júl. 25. 10:35
11/20 anonim válasza:
24 voltam amikor a fiam született. Majdnem 9 éve voltunk együtt. Tervezett volt,nagyon vártuk már.
Most lesz egy éves, tervben a tesó.
25N
13/20 anonim válasza:
18 évesen ismertük meg egymást,20 évesen házasodtam,23voltam amikor a kisfiunk megszületett (tervezett).ö most 9 éves,és most ismét babát várok,sajna 7 évig nem jött össze,igy lombikoztunk. :)
14/20 anonim válasza:
22 éves koromban lediplomáztam, 23 éves voltam, amikor házat vettünk és meg is kérték a kezem (örököltem pénzt), 24 évesen esküvő (augusztusban), szeptember végén pozitív teszt (tervezett), 25 voltam, amikor szültem, akkor mi már 8 éve együtt voltunk, a suli utolsó évében én már dolgoztam és utána is a szülésig, max gyed kaptam utána
15/20 anonim válasza:
22 évesen estem teherbe, 23 évesen szültem. Egy évig próbálkoztunk. Nem gondolkodtunk az elvetetésen. Amikor teherbe estem akkor 3 éve voltunk együtt és 2,5 éve éltünk együtt.
16/20 anonim válasza:
Mind tervezett.
1. 1év után 17évesen
2. 3év után 20évesen
Remélem úton a 3.1év után 33évesen
17/20 anonim válasza:
24 évesen szültem,férjem akkor 28 volt. 1 éve voltunk együtt. Terveztük a babát. Ennek már 5 éve, most tervezzük a tesót. :)
18/20 anonim válasza:
2 hónapja ismertük egymást.
Nem terveztük, nem gondoltunk az abortuszra.
19/L. Apuka 32
19/20 anonim válasza:
2 éve voltunk együtt amikor született a kislányunk. Én 21 voltam,apa 25. Nem akartuk megtartani,elmentünk az első elbeszélgetésre,de onnan már úgy jöttünk ki hogy marad. 7 éves már😊 most készülőben van a tesó😁😊
20/20 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok és 32 hetes kismama. Szeptemberben öt éve leszünk együtt a párommal, aki 25 éves. Másfél éve együtt élünk, mindketten évek óta dolgozunk, terveztük a babát és már nagyon várjuk, hogy itt legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!