Akiknek viszonylag fiatalon (25 év alatt) lett gyerekük, ti terveztétek vagy véletlen jött össze?
Mennyi ideje ismertétek egymást? Ha nem terveztétek akkor gondolkodtatok az elvetetésen? Hány évesek voltatok pontosan akkor, és légyszi a nemedet is leírod.
Köszi!:)
Viszonylag fiatal, hát ez is relatív, pár éve ha 25 évesen nem volt gyereked, vénlánynak számítottál vagy minimum terméketlennek.
Szerintem változó, de aki már pl. lediplomázott vagy van egy szakmája és dolgozott 1-2 évet, az szerintem tervezte.
Akinek még nincs ,,mire" szülni, még tanul vagy nincs meg jó vagy átlagos anyagi helyzete, ott nagy százalékban véletlen.
19 évesen mentem férjhez, hatalmas csalódás volt egyetlen ponttal lemaradni az orvosiról. Mindössze egy éve ismerem akkor a páromat :) Egy év múlva szültem, tegnap volt az ikerlányaink diplomaosztója.
Azóta is együtt vagyunk, nekünk bejött :)
23 évesen szültem, terveztük. Szerencsére a második próbálkozós hónapban megfogant. A férjem 26 éves volt akkor. Már évek óta együtt voltunk, pontosan 6 éve. Mi már rég elterveztünk mindent. 17 éves voltam mikor elkezdtünk járni, mikor főiskolára mentem akkor hozzájuk költöztem, a családja felajánlotta, mert így egyszerűbb volt minden. 20 éves koromban kérte meg a kezem, 21 voltam amikor a hivatalos karikagyűrűs eljegyzést megtartottuk, 22 mikor diplomáztam és összeházasodtunk. 1 évet dolgoztam mielőtt szültem. A férjem 18 éves kora óta ugyanannál a cégnél dolgozik, közben képezte magát, jó pozícióban dolgozik. Én meg kaptam gyedet míg otthon voltam a kicsivel, tehát anyagi nehézsegeink nem voltak akkor sem
Közben sikerült különköltöznünk, vettünk egy szép kis lakást. Még 2-3 évet szeretnék dolgozni mielőtt még egy gyereket vállalunk.
3-as válaszoló:
és az orvosit is elvégezted, ha csak egy ponttal maradtál le róla?
Bocs az offért, csak érdekel.
A párom (apa) a szülés után egy hónappal töltötte a 23-mat (én 25 voltam) mikor megszületett az első babánk.
Nem terveztük, 3 hete voltunk együtt mikor pozitív lett a teszt, nem merült fel az abortusz, bár az együttlét után vettem be esemény utánit. Kb fél éve "kerülgettük" már egymást mielőtt összejöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!