Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szoktatok csinálni?

Mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Ha még dolgoztok, de a munkáltató már tud a terhességről, akkor hogy reagál, ha rosszul érzitek magatokat? Elenged benneteket haza?

Nálam már számos alkalommal előfordult, de mindig csak pihenőnap és/vagy plusz óra, esetleg szabadság terhére mehettem el.

2018. júl. 24. 08:03
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Igaza van a munkáltatónak, ez a helyes eljárás.
2018. júl. 24. 08:09
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos így van. Ha nem érzed jól magad menj el beteg állományba.
2018. júl. 24. 08:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is így volt. Sőt a vizsgálatokra is csúsztatással mentem el, mert mindent magánban csináltattam (genetikai pl nem volt jobb időpontban)

A törvény csak a kötelező vizsgálatokra vonatkozik, oda köteles elengedni ha viszel igazolást. Munkában állsz ő fizet a munkádért, nem azért hogy otthon legyél.

Ha nagyon nem bírod menj táppénzre hisz erre van, ha nem tudsz dolgozni. Aztán ha már jobban vagy majd visszamész.

2018. júl. 24. 08:45
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Miért, puszira kellene hazaengednie?
2018. júl. 24. 08:55
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, gondolom ha te fizetsz egy munkáért, te sem hagyod hogy az elvégzése nélkül tartsa a markát a fizetésért ugye? Te os elvárnád hogy ledolgozza
2018. júl. 24. 08:58
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Nyilvan nem enhed el csak ugy xd ha nagyon unod a melot menj el tappenzre. Ne vard el, higy maa dolgozzon helyetted, azt plane ne, hogy minden kovetkezmeny nelkuk csak ugy hazaengednek. Munkahely bsszus! Nem is ertem, mibe vagy
2018. júl. 24. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Legyek én az ellenpélda: az én munkáltatóm nagyon rendes, engem elengednek haza, normál munkaidő terhére. Bár én tudok otthonról vagy útközben is dolgozni, szóval fizikailag nem kell jelen lennem, hogy elvégezzem a munkám. :-)
2018. júl. 24. 13:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 24. 14:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Négyes: naná, hogy puszira, mire másra? Nyilván!
2018. júl. 24. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne kerdezzel vissza! Hulye kerdesre hulye valasz. Mit szeretgel volna latni? Milyen szemet a munkaltatod? Teljesen mas az utolso valaszolo esete, hisz leirta , goy tid otthonrol dolgotni. Ha te nem tudsz akkor a szabadnapok terhere hzamehetsz. Ennyi.
2018. júl. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!