Mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Ha még dolgoztok, de a munkáltató már tud a terhességről, akkor hogy reagál, ha rosszul érzitek magatokat? Elenged benneteket haza?
Nálam már számos alkalommal előfordult, de mindig csak pihenőnap és/vagy plusz óra, esetleg szabadság terhére mehettem el.
2018. júl. 24. 08:03
1/10 anonim válasza:
Igaza van a munkáltatónak, ez a helyes eljárás.
2/10 anonim válasza:
Sajnos így van. Ha nem érzed jól magad menj el beteg állományba.
3/10 anonim válasza:
Nálam is így volt. Sőt a vizsgálatokra is csúsztatással mentem el, mert mindent magánban csináltattam (genetikai pl nem volt jobb időpontban)
A törvény csak a kötelező vizsgálatokra vonatkozik, oda köteles elengedni ha viszel igazolást. Munkában állsz ő fizet a munkádért, nem azért hogy otthon legyél.
Ha nagyon nem bírod menj táppénzre hisz erre van, ha nem tudsz dolgozni. Aztán ha már jobban vagy majd visszamész.
4/10 anonim válasza:
Miért, puszira kellene hazaengednie?
5/10 anonim válasza:
Kérdező, gondolom ha te fizetsz egy munkáért, te sem hagyod hogy az elvégzése nélkül tartsa a markát a fizetésért ugye? Te os elvárnád hogy ledolgozza
6/10 anonim válasza:
Nyilvan nem enhed el csak ugy xd ha nagyon unod a melot menj el tappenzre. Ne vard el, higy maa dolgozzon helyetted, azt plane ne, hogy minden kovetkezmeny nelkuk csak ugy hazaengednek. Munkahely bsszus! Nem is ertem, mibe vagy
7/10 anonim válasza:
Legyek én az ellenpélda: az én munkáltatóm nagyon rendes, engem elengednek haza, normál munkaidő terhére. Bár én tudok otthonról vagy útközben is dolgozni, szóval fizikailag nem kell jelen lennem, hogy elvégezzem a munkám. :-)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 24. 14:19
9/10 A kérdező kommentje:
Négyes: naná, hogy puszira, mire másra? Nyilván!
2018. júl. 24. 14:20
10/10 anonim válasza:
Ne kerdezzel vissza! Hulye kerdesre hulye valasz. Mit szeretgel volna latni? Milyen szemet a munkaltatod? Teljesen mas az utolso valaszolo esete, hisz leirta , goy tid otthonrol dolgotni. Ha te nem tudsz akkor a szabadnapok terhere hzamehetsz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!