Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16+1 hetesen, alig látszik,...

16+1 hetesen, alig látszik, hogy babás vagyok! Akkora a hasam mint 12 hetesen volt! Szombaton görcsölt, szúrt a hasam, mentőt hívtam, be vittek a kórházba, meg vizsgáltak, azt mondták a babával minden rendben! De a hasam nem akar nőni! Ez baj lehet?

Figyelt kérdés

2018. júl. 23. 11:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Normális. Nekem 21 hetesen kezd lassan látszani a pocim, de ahogy az előző válaszoló is írta: egy lengébb pólóban még simán letagadhatnám. :) Sőt, nekem háton fekve nincs is hasam.

Értem én, hogy első baba, de szerintem kicsit túl aggódod. Bele fogsz őrülni, ha még 24 héten keresztül mindenben a legrosszabbat keresed. Lazulj egy kicsit el!

2018. júl. 23. 12:26
 12/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem már volt egy spontán vetélésem és ha egy kicsit el kezd fájni a hasam, egyből a rosszra gondolok! Próbálok megnyugodni, kérdeztem az orvost is, hogy nem lessz a baja a babának ha nekem fáj a hasam és csak ki nevetett.. Egyébként rajtam látszik hogy babás vagyok, már 12 hetesen is sokan mondták, hogy látszik rajtam! Csak én azóta nem látom, hogy nőt volna! De azért köszönöm a választ!
2018. júl. 23. 12:44
 13/23 anonim ***** válasza:

Most írtam az előbb, hogy nem támadtam, hanem KÉRDEZTEM. Továbbra is te vagy a lekezelő, paraoniás. Nyugi már.

És fogalmam sincs, hogy mi lehetett az előző kérdésed, alig szoktam válaszolni.

2018. júl. 23. 12:51
 14/23 A kérdező kommentje:
Ha én flegmáskodok, akkor elnézést kérek! Ugye te 15 hetes vagy? Meg kérdezhetem mikorra vagy ki írva? Mert nekem vannak ám eltérések! Debrecenben, Január 8-ra irtak ki, Nyíregyházán, December 6-ra és a védőnő+ahhoz tartozó nőgyógyász Január 6-ra! Az egyik orvos szerint 18 hetes terhes vagyok a másik szerint 16 hetes!
2018. júl. 23. 13:02
 15/23 anonim ***** válasza:
Orulj már neki, nekem 16 hetesen akkora volt mint egy felidosnek. Tiszta para voltam, h mi lesz a végére. Legalább nem fogsz csíkosodnj.
2018. júl. 23. 13:19
 16/23 anonim ***** válasza:
16+2 hetesen ruhában egyáltalán nem látszik semmi, maximum ha nagyon testhez álló a blúzom. Kilóban is csak fél kilóval vagyok több mint amikor megtudtam, hogy babát várok (4 hetesen). Nekem azt mondták, hogy számottevően csak mostantól indul ba majd a nagy növekedés, most a baba is olyan 70-100 gram. Ráadásúl ha magas is vagy vagy szélesebb alkat akkor pláne nincs még, hogy látszodjon. :)
2018. júl. 23. 14:37
 17/23 anonim ***** válasza:
17 hetes 2 napos a váradósságom. Ma voltam védőnőnél, egy kilóval jött csak rám úgy, hogy eleve 5 kilót fogytam, mert alig ettem mióta megtudtam, hogy terhes vagyok. De nem azért nem ettem, mert nem akartam, hanem egyszerűen annyira nem voltam éhes, annyira nem kívántam semmit, hogy csak éppenhogy ettem. Pedig az elején + 1 kiló ment rám. Látszani szerintem nekem úgy egy hete kezdett, de inkább jóllakottnak tűnök, mint terhesnek. És ami meglepett, hogy múlthét csütörtök óta érzem a baba mozgását is. :D
2018. júl. 23. 16:42
 18/23 A kérdező kommentje:
De jó nektek hogy alig híztok! Én 4+5hetesen tudtam meg, hogy terhes vagyok, akkor voltam 42kg! 8hetesen már 44kg voltam, 12 hetesen 46kg és 14 hetesen 49kg! Most 16hetesen már 53kg vagyok! Hízni nagyon sokat hízok, de nekem az első 3 hónapban semmi tünetem nem volt, nem hánytam, nem szédültem, és most sincs semmi tünetem a mellek érzékenységén kívűl! Nálam a hízás indult be, de nagyon!
2018. júl. 23. 16:48
 19/23 A kérdező kommentje:
Ja és 162Cm magas vagyok! Nem vagyok magas sem alacsony:)
2018. júl. 23. 16:50
 20/23 anonim ***** válasza:
42 kiló a kezdősúly??? Uhh, az nagyon kevés.
2018. júl. 23. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!