Most vagyok 7 hetes terhes. Baj, ha van egy picike barnás folyásom?
Figyelt kérdés
Még a hőm mindíg fent van, vannak tüneteim.Ultrahangra csak szerdán megyek újra.A dokim fekvést javasolt.Megmarad így a baba??Úgy félek első gyerek lenne és sokáig probálkoztunk míg összejött.2008. nov. 2. 07:52
1/6 anonim válasza:
Ha erősödik azonnal menj az ügyeletre vagy hívj mentőt!!!
Maszatka
2/6 anonim válasza:
Nekem a 7-10. hétig volt barna folyásom, de minden nap csak egyszer, este, egy kis pecsételés. Ha nem görcsölsz vagy nem erősödik a vérzés, akkor valószínűleg nincs baj. Menj be nyugodtan az ügyeletre ahányszor csak aggódsz vagy fáj a hasad.
3/6 anonim válasza:
Nekem is volt, míg kiderült , hogy haematómám van, úgyhogy, feküdtem is 2 hetet, de szerencsére visszatapadtd.
De barnás folyással kezdődött.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon minimális barba folyásom volt, hívtam a dokit, megvizsgált és írt fel gyógyszert. Én megnyugodtam tőle, mármint, hogy azt mondta, az uh. után, hogy minden ok, de pihenjek, és no házasélet!
Boldog babavárást:33 hetes kismama
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a gyors válaszokat.A szívemben reménykedem, hogy minden rendben.Addig is pihenek.
2008. nov. 2. 10:16
6/6 anonim válasza:
ne izgulj,neaggodj. nekem is volt a 9-10 het korul jelent meg 2-3 naponta. nem barna barna volt, hanem halvany barnas csak. az orvos azt mondta h amig barna es nem gorcsolok minden oke. nem is kaptam semmit, es nem volt gond belole.
15 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!