Milyen érzés, ha mozog a pocakban a baba? Nem zavaró?
Az 1# nyilván viccel :D Nem kell mindent komolyan venni!
Amúgy igen, tud zavaró lenni, nagyon is. Vannak olyan helyek bent, ahová berúg vagy valami, baromi kellemetlen. Én azt utálom mikor "kotor" a bordàm alatt. Az kellemetlen! Az elején még gyenge vékony, nem okoz kellemetlenséget, de mikor 30 hét fölött van, ott már minden mozgás okozhat fájdalmat.
Az én picim beràg ha csuklik, elkezd csuklani... Csuklik csuklik aztán hirtelen keze lába úgy jár mint egy hisztis gyereknek mikor földhöz veri magát... Oh igen, azt imádom.
Tényleg imádni való, de egy idő után azért elgondolkodtató, hogy milyen baba lesz ha egy percre nem hagyja abba.
Egyébként ha teherbe esel, ez nem olyan idegen mint kívülállóként gondolni rá. Én is azt hittem hogy bizarr lesz, elég fóbiás vagyok, de legalább tudom hogy el és mozog szó szerint. Ennél sokkal rosszabb lenne ha egyáltalán nem mozdulna. Amúgy olyan mikor kicsi mint az izomrangas, később (22.heten vagyok) meg mintha dörögne az ég a hasamban. 😁😁
Attól még hogy nem pc kimondani, ha valami kellemetlen, még lehet az!
És semmit nem mond a későbbi anya-gyermek kapcsolatról, ha valaki azt kívánja terhesen, "picit pihenjél már, gyermekem".
Nekem bizony sose volt kellemes a mocorgás. Igen bizarrnak éreztem. A közepétől pedig rohadtul fájt, csillagokat láttam, ahogy a vesémen és a hólyagomon trappolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!