Kíváncsiságból, ha 2 férfi babáját egy béranya hordja ki, hasonlíthat a béranyára a gyerek?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért? Azt halottam hogy nem hasonlíthat rá, de ezt nem értem.2018. júl. 19. 23:09
11/19 anonim válasza:
10# könyörgöm... Az értő olvasás megy??? A cikk szerint az egyik férfiből származó őssejtet alakítanák petesejté... Akkor, hogy a bánatos rossebbe hasonlítana a gyerek a béranyára? Ő csak a testét adja és vállalja, hogy kihrodja a gyereket. Mit nem értesz ezen? Ez egy 2015-ös cikk amúgy, azt gondolod, hogy ez már itt az akkor emlegetett nem túl távoli jövő?😀
Hány éves vagy egyébként? Tényleg iylen értetlen vagy, vagy szivatsz minket?
12/19 anonim válasza:
#11! Nem meglepő, a szövegértés tudománya kezd kihalni.
Nézd meg a kamaszok által feltett kérdések nagy részét, alig lehet megérteni. Ömlesztve leírnak bármit... vessző, pont, kérdőjel, alany, állítmány nélkül.
Ezekután én nem csodálkozom, ha a szövegértéssel is bajok vannak.
13/19 anonim válasza:
A lepontozók meg valószínűleg szintén lógtak a biológia órákról.
14/19 A kérdező kommentje:
Atya ég!! Erre vagyok kíváncsi, hogy meg van a petesejt a palitol meg minden oké. De ugye a béranya hordja ki, az lenne a kérdésem, hogy semmi esélye annak, hogy a béranyára hasonlítson a gyerek? Az ég világon semmi? Ez a kérdésem. És ha így van miért nem? Oke, a petesejt nem az övé, de még is csak ő hordja ki. Ezt nem értem.
2018. júl. 20. 12:50
15/19 anonim válasza:
Attól, hogy ő hordja ki genetikailag semmi közös nincs bennük! Értem?
16/19 anonim válasza:
Ha beleteszel egy alma formájú dobozba egy narancsot és egy szőlőt, fognak hasonlítani az almára? Ilyen esetben csak a doboz a béranya.
17/19 anonim válasza:
Igen hasonlithat az egyik apára ha az béranyának ad spermát,ikreknél AZ A baba az egyik apára hasonlit,a B baba a másik apára hasonlit
18/19 anonim válasza:
Nem hasonlíthat a bér anyára mert minden genetikai információt a petesejt és a spermium hordoz.
19/19 anonim válasza:
Uramatyam... Ertsd mr meg amit leirnak!!!! Fogyatekos!!!! Ha sejtszinten nincs az embrioban a beranya, akkor higy a viharba hasonlithatna ra ????? Egyik himivarsejt lesz a oetesejt, atalakitas utjan!!! Ertem????? MINCS KOZE HOZZA A BERANYANAK!!!!! Csak beleteszik. O a suto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!