Kérlek benneteket, írjatok érveket, hogy mi szól mellette és ellenérveket, hogy mi szól ellene, hogy együtt aludjunk a babával, vagy külön?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 19:19
21/21 anonim válasza:
Nálunk először velünk volt egy szobában, de nem is volt baj, mert 2 óránként szopizott az elő 2 hétben, akkor csak kivettem a kiságyból és meg tudtam szoptatni és sokszor utána én is aludtam, mert az éjszakázás meg az a sok újdonság kimeríti az embert.
Első nap csak ültünk és néztük, hogy milyen szép a babánk és alig tudtunk elaludni, annyira édes és ártatlan volt.
Kb. 3 hósan tettük külön szobába, hogy jobbat tudjon aludni és mi is, mert ugye minden nyöszörgésére, fészkelődésére egy anya felébred.
A mi kisfiunk a mai napig nem alussza át az éjszakát, pedig reméltem, hogy ez majd segít, de nem. Majdnem 5 hós már.
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!