Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire hihető, ami a 4D...

Mennyire hihető, ami a 4D ultrahangon látszik?

Figyelt kérdés

Nemrég voltunk, lányt láttak (15.-16. hétben)-apa már beleélte magát..

Én megnéztem itthon a "filmet"-nekem bizony fiúnak tűnt (bár nem vagyok szakavatott).

A "hagyományos" uh-hoz képest, ezt mennyire vehetem "készpénznek"?

2007. dec. 1. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában helyes az amit megállapítanak, de én még olyan korainak tarom, hogy15-16 hetesen már sok ember elmegy 4d-re.Szerintem 22 hét után érdemes elmenni, mert akkor sokkal fejlettebb a manóka.Remélem nem tévedt az ultrahangos.Sok boldogságot a picihez.
2007. dec. 1. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam a kérdező.

Azt elfelejtettem írni, hogy mi nem azért mentünk mert kíváncsiak voltunk a nemére...(ez már csak a non plus ultra volt:))

A dokim ránk ijesztett, hogy nem fejlődik rendesen... (de szerencsére szó nincs ilyenről)-emiatt mentünk el, a doktornő meg megérdezte, hogy ha már ott vagyunk akarjuk e tudni ki lakik odabent.

És ha már ott voltunk miért ne!?

2007. dec. 1. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
És aztán még mindig nem tudjátok... szerintem jobb, ha nem élitek még bele magatokat egyik irányban sem, ért már embereket így csalódás. Később, ha ugyanígy véletlenül látszik, akkor is csak akkor biztos, ha mindenkinek egyértelmű, főleg a fiú. A kislányoknak még olyan aránytalanul nagy a nemiszervük, hogy megtévesztő. Jó babavárást!
2007. dec. 1. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!