Baj lehet, hogy még egy grammot sem híztam a mérleg szerint, és ikreket várok?
Figyelt kérdés
Ma lettem pont 15 hetes. Az első 2 hónapban nagyon rosszul voltam fogytam is 5 kilót. 66 voltam, most 61 kg. Hányni ritkán hánytam, de a hányinger erős volt így enni is alig bírtam. Hústól is megundorodtam azt azóta se eszem, de már halat megtudom enni. Azért már többet eszem,mint azelőtt igaz ígyis keveset, és főleg ilyet, hogy édesség, sajt, rántott zöldség, joghurt, néha hal. Eddig a terhesség előtt sem voltam nagy evő, mármint imádtam enni, de nagy adagot nem bírtam, inkább többször ettem keveset. A hasam már azért látszódik, főleg ha olyan felsőt veszek fel jól ki is hozza :) de a mutató a mérlegen ragaszkodik a 61 kilóhoz, nem megy feljebb. :( Ez normális?2018. júl. 16. 09:54
11/15 anonim válasza:
14 hetes vagyok, igaz nem ikrekkel, de én is fogytam 5 kg-t. Egyszer hánytam csak, de pár hétig folyamatosan émelyegtem, nem kívántam semmit. Most már elmúltak a panaszok, visszatért az étvágyam, de odafigyelek arra, mit eszem, és a napi 2-3 étkezést 5-re osztottam, kisebb adagokra, hogy ne legyek nagyon savas. A baba szépen fejlődik, nincs probléma. :)
12/15 anonim válasza:
33 hetes vagyok ikrekkel, eddig +3,5 kg jött fel.
Senki sem tette szóvá, a babák pedig teljesen rendben vannak
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, megnyugodtam ☺
2018. júl. 16. 19:24
14/15 anonim válasza:
Nem lehet baj,ha az ikrek szépen fejlőd akkor baj nincs. A hizást be fogod potolni 20 vagy 30.hétől
15/15 Simo Nora válasza:
En 41+2 idos terhes vagyok, minden percben erkezhet a baboca. Nekem is az a tapasztalatom, hogy nem gond ha nem hizol. En az elso 4 honapba 7 kgot fogytam rosszul let miatt. Vissza szedtem azt a 7kgot plusz meg 5kgot.ugy veszik, hogy csak 5kgot hiztam egesz terhesseg alatt de a baba sulya kb 3400gr korul van. Ugyhogy nem kotelezo a 10-20kg hizas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!