Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől és mit jelent hogy fáj...

Mitől és mit jelent hogy fáj és szúr a hasam?

Figyelt kérdés

30 hetes vagyok,és 2-3 napja kemény a hasam,fáj és szúr.De a baba mozog ugyanúgy mint eddig.Ez normális?Mi lehet ez?Mit jelent?Méhösszehúzódás?Ez még nem a szülés indulását jelenti,ugye?Kicsit korai lenne még...

Nem fáj elviselhetetlenül,de néha nagyon összerándulok,és fáj a derekam is.Ameddig nem folyik el a magzatvíz gondolom nem kell aggódnom,hogy ez már a szülés kezdete...?!

2007. dec. 1. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ezeket hívják jósló fájásoknak!Nekem is 30 hetesen kezdődtek és ez csak egyre jobban fog fájni és sűrűbben fog jelentkezni!Most 37 hetes vagyok és én már nagyon várom hogy meglegyen a babó, mert egyre kellemetlenebbek a fájások.Úgyhogy ne izgúlj ez normális!

2007. dec. 1. 15:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, bár nem mindenkinél jelentkezik. Ha sűrűsödik vagy görcsöl, csak akkor doki. Lehet, hogy többet is kéne pihenned. A magzatvizet ne várd, nem feltétlenül folyik el. Vigyázz magatokra!
2007. dec. 1. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínüleg igazuk van az előttem szólóknak, de azért leírom az én tapasztalatomat a "terhességgel jár" néha téves megállapításról. Először a 8. héten a szúrkáló fájdalomról kiderült, hogy ciszta. Majd a 18. héten apró nyilallásokról pedig, hogy enyhe gyulladás. Nekem is segítettek az itt elhangzó tanácsok, de nem vagyunk orvosok és az én példám mutatja, hogy ugyanazok a tünetek jelenthetnek esetleg kissebb gondot. Mindenesetre nekem a dokim azt mondta, hogy minden problémával keressem fel. Ja, és nem magándoki! Azért remélem nálad nincs semmi gond. Minden jót kívánok.
2007. dec. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!