Nektek milyen termék vált be a striák ellen?
Ti használtatok valamit terhesség alatt a striák ellen vagy esetleg utána voltatok valamilyen beavatkozáson amitől elmúltak vagy halványabbak lettek?
Sokan dicsérik a Bio Oilt. Tényleg olyan jó?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem használtam semmit.
A hasamon egy csík sem lett, a mellemen rengeteg, de 2 év alatt már elhalványultak, alig látszik.
Az jobban zavar, hogy már nincs olyan tartása a cicijeimnek :(
Idő. Halványabb lesz.
Eltűnni nem fog semmitől sem.
Én kentem minden sz@“rral, nem is repedt ki de a baba 5 héttel előbb is jött. Ki tudja, ha bent marad repedek. Amúgy leginkább a milupa krémjét használtam. Amúgy tényleg genetika.
Utólag sztm max a lézeres kezelés segít.
Palmer’s kakaovajas kremet hasznaltam ket rehesseg alatt vegig, most a harmadiknal is.
De a tutit nem tudom neked igy sem megmondani, mert az elso gyerekkel hiztam egy csomot, a baba is nagy lett es megsem lett striam, a masodik babaval meg alig hiztam, a hasam is kisebb volt, megis lett par csik az alhasamon.
Nem sok ido telt el a ket szules kozott, szoval a korra nem lehet fogni a kulombseget.
Ennek ellenere most is azt a kremet valsztottam, mert amugy szeretem, konnyu kenni es jo tapintasa van a boromnek tole.
Szerintem barmelyik krem segit valamennyit, mert a szaraz bor nehezebben nyulik, hamarabb reped.
De epp ennyire fontis a hidratalas vizzel, igyal sokat, az tobbet er, mint a krem.
Amugy meg genetika (milyen minosegu a kotoszovet), eletkor fuggvenye foleg, nah meg nem mindegy, hogy mekorara no a has.
DM saját márkás testvaj!
Nekem nagyon bevált!
Nem is drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!