Hogy viseltétek a szülés elötti utolsó hetet?
Fizikailag tök jól a nagyátlaghoz képest.
41+1 született a lányom 2 hete.
Utolsó héten szereztem még jó pár striát, pedig a haskörfogatom nem nőtt már
Lelkileg nehezen. Terminus túllépésben voltam..
a nem igazi utolsó hetemet, a terminus előttit még boldogan, vidáman töltöttem.
Az igazit aggódással, belső harcokkal.
Küzdöttem az indítás ellen, de nem tudtam helyesen teszem -e, mert nem számoltak el sőt 3 nappal még idősebb volt a lányom, mint mensi alapján számolták.
Az orvosom támogató volt, de indított volna 40+4-en
Haladékot 41+4-ig kaptunk.
De ez azzal járt, hogy 2 naponta 60km oda, majd vissza utazásom volt vizsgálatra.
Vezetni már nem mertem.
Így volt, hogy 1 óra vonatozás a 34 fokban 40+4 naposan.
Mindenkivel telefonkapcsolat, hogy az úton minden ok-e
Aztán annyira aggódott a család, hogy megoldottuk, hogy valaki mindig eljött munkából és vitt inkább kocsival..
Mindent megtettem, hogy induljon a baba, a ricinusolajat/ bábakoktélt leszámítva.
Házasélet naponta, lépcsőzés ( nem volt nehéz, mert baba után akartunk költözni, de így előtte lett, mert eszembe jutott, hogy mi van, ha lelkilrg nem engedem, amig nem a sajátba jön a baba_. Nem szoktam spirituális lenni, de annyi helyen olvastam, hogy van ilyen, hogy hátha ezen múlik)
Tonic napi 1,5-2 l ( ezt sem fogok egy ideig inni.. 😖)
Szóval csak nem jött
Tök ideg voltam, mert napi 10 kérdés, hogy egyben vagyunk-e, vagy miért nem fekszek be a kórházba, moért nem indítanak, nem veszik-e ki? Nem segített a lelkemen
De
Beköltöztünk, este 1,5 dl vörösbort megittam ( szülésznői javaslat) szexre nem jutott energia este 11 kor az egész napos kidobozolás után..
Hajnali 4-kor 10 percesekkel elindult a lányom.
Kórházba 2 percesekkel értünk...
Szóval az utolsó hét az már nagyon kínos.
Nem is fizikailag( van akinek úgy is..) de lelkileg nehéz.
2 héttel korábban megkérdeztem a férjem, hogy nem lehet visszacsinálni? Egy fél órás pánik volt rajtam, ami a terhesség alatt előtte egyszer sem, hogy 10év után már nem csak ketten leszünk.
😁😂
Átlagosan.
Igaz már nehéz volt az alvás, de napközben mentem ide oda, bevásároltam, ilyenek. Olyanok voltak a napok, mint általában.
De nekem nem volt problémás terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!