Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kötelező várandósgondozás...

A kötelező várandósgondozás az munkaidő?

Figyelt kérdés

Irodai dolgozó vagyok, 8 órás rugis munkarendben.

A védőnőm heti egyszer tart tanácsadást délelőtt, ha bemegyek reggel 8-ra dolgozni majd kimegyek 9-kor a védőnőhöz és 11-re visszaérek. Nekem ez munkaidő?

2018. júl. 14. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Minek mennél minden héten tanácsadásra? 1-2 havonta elmész, arra az időre szólsz előre, aztán kész.

Bár szerintem védőnőre kár az időt pazarolni.

2018. júl. 14. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne munkaidő???
2018. júl. 14. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem munkaidő és heti egy tanácsadás nem is kötelező varandosgondozas, n3m kell hogy elengedjen a munkáltató
2018. júl. 14. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem havonta egyszer kell mennem, de mindig korai időpontot kapok, hogy utána mehessek dolgozni. Amúgy én is rugalmasban dolgozom és ha olyan vizsgálatra kapok időpontot, amit csak munkaidőben végeznek és a terhességgel összefügg, a munkáltatónak kötelezően el kell engednie és még csak le sem kell dolgozni. Legalábbis ha én korábban kiugrottam napközben a városba, mindig szóltam, és levonták a munkaóráimból illetve ledolgoztam, de a bérszámfejtőnk azt mondta, hogy ha a terhesség miatt megyek, akkor nem kell ledolgoznom. Szóval szerintem beletartozik, de ezt a munkaadóddal beszéld meg. Lehet hogy csak velem ilyen kedvesek :D
2018. júl. 15. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!