Úgy néz ki nem fejlődik a babám,6 hetes vagyok. Ez a múlt héten derült ki. Tegnap elkezdtem vérezni, de nem durván, éjszaka görcsöltem is. Ma már kevés vér kevés görcs. Azért még elképzelhető, hogy magától elmegy a babám?
1. Honnan tudja, hogy nem fejlődik? 6 hetesen még akármi lehet! Van akinek ilyenkor még szívhang sincs, ezt korai megállapítani, hogy nem fejlődik, szerintem.
2. Ha vérzel, mire vár az orvos? Hogy elmenjen magától a baba? Nem kellene neki segíteni gyógyszeresen?
Nem tudom, mit mondjak, mert csúnyát nem akarok,de keress másik orvost!
Fogadd meg a doki tanácsát hátha.
Igazából nem tudnak mit tenni. Most, hogy kialakulnak növekedésnek indulnak a dolgok sok minden közbe szólhat.
Az élet szelektál, de talán jobb is így. Nehéz ilyenkor, de inkább egy korai vetélés mint egy fogyatékos gyermek. Sajnos 2x vetéltem magam is.
Miért ír ilyet az első válaszoló, hogy válts orvost, amikor azt se tudja mit beszél? Csupa butaságot. Nem értem minek ír az ilyen...
Már bocs.
Sajnos az ilyen korai terhességre nem tudnak mit adni, nem létezik olyan gyógyszer, ami megtartaná a terhességet. (akkor nem lennének vetélések :S) Az utro, progeszteron pótlás csak akkor segítHET, ha sárgatest-elégtelenség okozta habituális vetélésről van szó.
És 6 hetesen is látszik, ha nem megfelelő méretű a petezsák, az alakja rendellenes, vagy nincs benne embrió. Szóval még akkor is nagyon sok mindenre tud következtetni a szakorvos, ha nincs szívhang.
A dokidnak teljesen igaza van, várj még pár napot, az lenne a legjobb, ha magától menne el a baba, és nem lenne beavatkozás. Nekem 9 hetes terhesség ment el magától, ami már viszonylag nagy, de nem kellett műteni. Egy napig volt csak erősebb a vérzés, utána nekem is enyhült. Mondjuk én, hogy fokozzák a méh tevékenységét (hogy ugye kilöki az elhalt terhességet) kaptam ergam cseppet.
Sajnálom egyébként, és egy kis bíztatásnak, azóta meg is született a vágyott baba, a vetélés utáni 3. hónapban fogant meg!
Én szorítok neked, sajnos nekem is volt ilyen tavaly nyáron, és elment a baba, de azóta már a 19 hétben vagyok.
Írd meg, hogy mi van veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!