Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehetett ez a fájdalom?

Mi lehetett ez a fájdalom?

Figyelt kérdés
Tegnap este kezdődött kb 9kor és éjjel 4ig fájt.bal oldalon lent a hasamnál olyan szúró,görcsöt éreztem.meg a derekam is le akart szakadni.nem volt jó feküdni sehogysem.sétáltam.a baba végig mozgott.aztán egyszer csak elmúlt.mi lehetett ez?csak a front ugye?most nem fáj.30 hetes vagyok
2018. júl. 11. 08:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Tegnap ettem kb 5 darad szilvát meg 1 csemege kukoricát.de nem hinném hogy a szilvátol lett volna
2018. júl. 11. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet a szilva-kukorica mix is.

De lehet hogy oda nyomta magát.

Lehet hogy a front.

Lehet hogy nő a méhed húzódnak a szalagok.

Nekem is vannak furcsa fájdalmaim de elmúlnak.ilyen ez a tergesség!

2018. júl. 11. 09:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!már nagyon megijedtem éjjel.azon gondolkodtam hogy lehet be kellene mennem a kórházba.
2018. júl. 11. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 30 hetes vagyok, és én is szoktam szúró fájdalmat érezni, mint amit az elején is. Ilyenkor nőnek a legtöbbet a babák, most is nyúlik a méhed, a szalagok. Mostmár egyébként is nehéz a baba, szóval itt ott nyomhatja is a dolgokat odabent.
2018. júl. 11. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!