Sokszor olyan érzés, mintha rángatózna a babám a hasamban. Ilyenkor mit csinálhat?
Figyelt kérdés
30. hétben vagyok, de már korábban is volt ilyen. Nem csuklik, mert azt tudom milyen, pársor már volt. Csak egyet kettőt nagyon ráng.2007. dec. 1. 10:34
1/3 anonim válasza:
Szia.
Ez velünk is elöfordul.Valószínü,hogy rosszul fekszik,és arébb fodul,csak már kevés a heje.Èn erre dondolok.(Nekem néha olyan,mint amikor én ajtam szalad végig a hideg.)
A csuklását e´n is megkülönböztetem töle.
Kellemes babaváa´st.
33hetes kismama.
2/3 anonim válasza:
Forgolódik, most még tud. Később nem lesz már helye, akkor másképp, feszülősen fogod érezni. Jó babavárást4
3/3 anonim válasza:
Szia! Csak forgolódik, most még van helye pár hét múlva már sokkal kevesebb lesz és ezek a mozgások majd még érdekesebbek lesznek.(37 hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!