Milyennek talált a férjetek kismamaként? Úgy értem
volt-e olyan akitől megundorodott csak azért mert kismama?
Figyelt kérdés
Azt mondják vannak ilyen férfiak akik a 9 hónap alatt nem nyúlnak a feleségükhöz. meg szülés után sem egy darabig? hol féltésből,hogy más pszichés okokból mint az undor.
Én a mai napig nagyon szívesen gondolok ilyen szempontból is a más állapotra.. mert a férjem akkor is nagyon szexiek talált és most is jó érzéssel tölt el erre gondolni:)
2010. jún. 17. 18:22
1/8 anonim válasza:
Engem a párom előtte is imádott és most állapotosan is imád.Semminem változott köztünk max annyi hogy jobban félt engem mint előtte.Már nem vagyunk olyan vadak.Imád engem is és a babucinkat is.Semmiféle undort nem vettem rajta észre.
21+1hkm
2010. jún. 17. 18:26
2/8 anonim válasza:
Az a férfi, aki nem találja vonzónak a várandós párját, nem érdemli meg, hogy apa legyen. Én azt tartom normális dolognak, ha együtt örül a magzat növekedésének, és még az sem zavarja, ha mennek fel + kilók.
2010. jún. 17. 18:27
3/8 anonim válasza:
HA a férfi azért undorodik meg a nőtől, mert az gyereket vár, akkor valóban meg sem érdemli, hogy gyereke legyen. A féltés rendben van, de az undor? Én lehet jól pofáncsaptam volna a párom (bocs a kifejezésért), ha akár a legkisebb jelét is felfedezem ennek:) Szerencsére nálunk sem volt probléma, bár eleinte parázott, hogy árt a gyereknek, de meggyőztem, hogy nem:)
2010. jún. 17. 18:50
4/8 anonim válasza:
Én 16,5 kilót szedtem eddig fel 36 hetesen, de a párom szerint gyönyörű kismama vagyok, a szexuális életünk kicsit megromlott, de nem azért mert undorodik tőlem, nagyon is kíván, csak valahogy nehéz neki megemészteni mióta látta 4D-n a babát, hogy ő ott van bennt és mi meg így szeretkezünk. Hiába tudja az ember hogy ezzel nem árt a babának, valahogy más az egész, de most már nem kell sokáig böjtölni:)Még 4 hét, meg az utána levő 6 hét:)
2010. jún. 17. 19:38
5/8 anonim válasza:
Engem talan meg vonzobbnak talal a parom,mint elotte,mert akkor nagyon vakony voltam. Most kicsit kikerekedtem! Viszont a szexszualis eletunk nem a legjobb a terhesseg ota. Nagyon fel,hogy valami kart tesz( az elso par hetben verzesem volt),meg a baba tudata is szerintem zavarja. Persze en megertem,de neha rossz.:-( Erolteteni viszont nem akarom!
2010. jún. 17. 20:33
6/8 anonim válasza:
Szia! Én úgy vagyok mint te, jó érzéssel tölt el visszagondolni, soha nem fogom elfelejteni amikor a pocimat simogatta és mondta hogy mekkora pocid lett! Hjaj, de szép is volt :))) Kívánt végig, szóval nem hiszem hogy gond lett volna, de erről nem is beszéltünk még sosem. Ti szoktatok erről beszélni a férjeddel?
2010. jún. 17. 20:58
7/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem a mostani párom,a terhességem előtt is nagyon imádott ,na most, hogy kismami vagyok szerintem még jobban szeret.Mindig mondja ,hogy annyira szép lettem hogy babát várok (persze hozzá teszi ,hogy elötte is az voltam)és pont ma mondta megint hogy nagyon szexinek talál még mindig.Nagyon jól esik ha megdicsér.Az elöző páromnál(volt férjem)a terhességem alatt összeszedett egy csajt meg egy kis fertőzést is, had ne mondjam milyen érzés volt.A nemi életünk nem volt valami aktív a baba miatt (de megoldottuk máshogy a dolgot).Soha nem simogatta meg a hasam és a babáról
sem nagyon beszélt.A válláskor persze én voltam a világ legszebb nője, meg a legideálisabb csak ne váljak el Tőle.Ugyhogy van összehasonlítási alapom,átéltem mind a két élményt.Nem bántam meg , hogy elváltam és nagyon szeretjük egmást a mostani párommal .Ha kell akkor az ember merjen változtatni a kapcsolatán én 17 évig nem mertem , nagy hiba volt.Üdv 25+4km
2010. jún. 17. 21:31
8/8 A kérdező kommentje:
tegnap 20:58
Igen szoktunk beszélgetni erről. S olyankor látom a szemében,hogy még jobban kíván:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!