Segitene valaki? Esetleg nőgyogyász vagy aki már járt hasonloan?! Egy hete korház nőgyogyászat. Beta HCG magas, magzatot nem latnak, de mást igen. Többi lent.
Elöször leirom a leletem, amennyit tudok. Bar értelmezni nem igazán, kavarognak is az infok. Egy hete bizonytalanságban fekszem bent. Fájdalom csillapítot sem kaphatok.
Tehát miután senki nem tudott segiteni kb egy vérvetel eredménnyel felkerestem egy magán orvost, aki azonnal beutalt.
3 napos menses 06,06.
Beta HCG 06.20-án 2672 IU /kevés vérzés van ma reggel ota.
UH vag: Ulterus arquatus:afv:9x 7x 5 cm
Endom: 0,8cm jo ov: 3,6 x 2,4 cm benne sárgatest. bo Duglasban 13x 3cm- es haematoma, mely jo-ival összefügg. Grav nem láthato.
Dg: grav. extrant i.d. Haemoperitoneum. Jav: K. H.I.
Pénteken, tehat 06. 29- én mar nem lattak a 13x 3 mas valamit? Hanem 4x1 azt hiszem
Tehát felvettek osztályra, műteni akartak, mikor kiderült, hogy ittam nem rég 1l folyadékot és a panaszaima is enyhültek mégsem lett mütét.
Azota bemt vagyok, folyamatos vérvétel és uh. Az orvos szerint várunk, hátha felszívodik, de ha nő műtét.
Nem nagyon tiszta mi szivodik fel, mi nő egyáltalan mi bajom. Méhenkivüli gyanut is mondtak. Mire várunk? Mi lesz ebből? Nagyon rossz ez a bozonytalanság.
Amit tudok még azota az - 27-en beta HCg szint: 3894 28-án: 3814,29- én 3868, a legfrissebb : 4624.
Tüneteim tovabbra is fennallnak: Alhasi szúro fájdalom, mely kihat a vaginara és végbél környékére. Tehat fáj. Amint irtam fajdalom csillapitot nem kaphatok valami miatt. (?) éjfél utan általaban nem
Ehetek reggeli uh-ig, gondolom a mütet miatt.
De milyen mütét? Mi lehet a baj? Mire várunk? Azt mondták nem mehetek haza el is vérezhetek. ( egyébként most nincs mar vérzés)
Köszönöm, ha valaki tud segiteni megérteni mi van, bár bizom benne lassan kiderül mar itt is .
A lassan növekvő bhcg miatt szinte biztos, hogy méhen kívüli terhességről van szó; csak még nem látják, hogy hova ágyazódott be ( petevezetéktől a hasüregig bárhol lehet).
Fájdalomcsillapítót azért nem kaphatsz, mert súlyos állapot tüneteit nyomhatja el; és annak helyéből, súlyosbodásából tudnak az állapotodra odafigyelni.
Hamarosan meg fogják találni, és megműtenek. Kiveszik a rosszul beágyazódott embriókezdeményt; ha kell, pl. petevezetékkel együtt.
Majdnem 5000-es HCG-nél mire várnak, ha a méhben nem látnak semmit?
Az utolsó UH-n mennyi volt az endometrium?
A leírtak alapján ez szinte biztosan méhen kívüli, előbb-utóbb (jó lenne inkább minél előbb...) laparoszkópos műtét lesz a vége.
Közel 5000-es HCG-nél methotrexat? Hm...
Majd kérlek számolj be róla, mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!