Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az anyukám, nővéreim is...

Ha az anyukám, nővéreim is tulhordtak a terhesseget, nekem is nagy esélyem van a tulhordasra? Lehet ez genetikai?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Semmi genetika nincs ebben.
2018. jún. 30. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Anyukám 3x szült kiírt időpont előtt 1-2 héttel, mi hárman testvérek összesen hatszor szültünk, abból 1 37. heti, a többi 38. heti szülés volt. Hogy ez mennyire a puszta véletlen műve...?!
2018. júl. 1. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Anyukám mind a harom gyereket a kiirt elott 2-3 hettel szulte, en a sajtomat tulhordtam es ugy kellett a vegen kiimadkozni inditasnal... Szoval nem hinnem.
2018. júl. 1. 06:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 5 héttel, tesóm 2,5 héttel korábban született. Nekem három gyerkőc van és mind 34 héten született. Most a negyedikkel meglepő módon 35+4 hétnél tartok. Nekem azt mondták, hogy biztos a genetika is közrejátszik, hogy korábban születtek. Mivel semmilyen probléma nem volt egyik terhesség alatt sem, csak egyszerűen beindultak a szülések. Mindig minden értékem tökéletes volt. Na hátha most kihúzzuk 37 ig. : )))
2018. júl. 1. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
A tesóm és én is 41. hetesen szültünk. Kb minden ugyanaz volt. Ő a másodikat én az elsőt. Nagyon érdekes dolog. De szerintem ritka véletlen.
2018. júl. 1. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is véletlen. Anyukám a kiírt napon meg pár nappal később szült, én szintén kiírt nap utáni napon meg 2-vel előtte. Tesómnak nincs még gyereke.

Egy ismerősöm félt az öröklődéstől mert ő 36, tesója 35 hétre született, de 41 hetesen indították a szülését.

Apám nővérék már más helyzet, ott öröklődött a szív alakú méh, egyik uncsitesóm 7 hónapra született, a másik időben de 2-3 héttel korábban, ő egyébként 36 hetesen szült, 1 gyereke van.

2018. júl. 1. 08:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Anyukám a 40.héten szülte nővéremet és engem is. Tesómnak elfolyt a magzatvize a 38.héten, nekem meg magától nem akart kijönni a babám a 41.héten se. Szerintem ez inkább egyéni dolog mintsem genetika.
2018. júl. 1. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:
egyéni dolog ez.nem füg össze te szülésed és anyudé
2021. aug. 9. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!