Alexa név megtetszett! Mennyire gyakori mostanában? Mi jut róla az eszedbe? Csak kíváncsi vagyok Elég nehezen találok nevet
Figyelt kérdés
Vagyis sok minden volt már hogy az lesz a győztes de valamiért meghallom megszeretem és elengedem..
Az Alexa egyike azoknak ami régóta úgymond benne ban a top 5-ben
2018. jún. 30. 14:59
1/8 anonim válasza:
Az Alexa jó, modern, de mégsem szokatlan, amiért mások leszólnának. Nekem nem tetszenek azok a nevek, amiket még sose hallottam. Nem értem miért divat extrém ritka neveket adni. Persze ma már nem lehet egy újszülött Margit, Mária vagy Irén, mert nem divat. De a vad névválasztástól meg feláll a szőr a hátamon. Az Alexa jó név!
2/8 anonim válasza:
Az a véleményem, mint az elsőnek.
Nem is régies hangzású, de nem is szokatlan, idegen hangzású, nem is tucatnév. Jó!
3/8 anonim válasza:
Nekem is tetszik, főleg Lexi becézéssel :)
4/8 anonim válasza:
Nekem modern név, szép kislányt tàrsîtok hozzá!
És nem tucatnév,ami számomra fontos!
5/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ismerek 2 felnőtt Alexát, és ők jutnak róla eszembe. Mindkettő aranyos, kedves személyiség :)
6/8 anonim válasza:
Tetszik. Egy vagány szép csaj képe villan be. Gyakori,de azért nem annyira,mint a Jázmin,Janka,Lili és társai.
7/8 anonim válasza:
Most lett divatos. Lehet még nincs olyan sok, de 10-15 év múlva szerintem sokkal több lesz. Nekem is nagyon megtetszett! Szép
8/8 anonim válasza:
Jobb egy fokkal az Alexandrától azért.
Nekem nem igazán tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!