Milyen keresztneveket ( lány/ fiú) hallottatok mostanában, ami megtetszett valamiért?
Figyelt kérdés
Lehet ritka, és különlegesek is akár, mint szívesen olvasom! Minél bővebb és több a válasz , annál jobb! :)Természetesen nem feltétlenül innen választanánk, csak hátha épp lesz ami meggondolandó! :) Köszönöm szépen előre is!2017. ápr. 5. 23:24
4/12 anonim válasza:
Valaki itt kérdezte egyik nap, hogy mi a véleményünk a Yelena névről?
Én teljesen szerelmes lettem ebbe a névbe, eddig nem hallottam. Igaz úgy, hogy Jelena.
5/12 anonim válasza:
Pár hete választottuk ki a kislányunk nevét. Nagyon megtetszett a a Lenka (így a-val a végén) név. Nem ez lesz a kislány neve, de attól még bekerült a név a kedvencek közé.
6/12 A kérdező kommentje:
Véletlenül adtam félig hasznos értékelést, elnézést! Tetszenek a nevek, lenka is. Megszabad kérdezni mi lett a kislány neve? Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. ápr. 6. 09:25
7/12 anonim válasza:
Amanda ha lány lesz ha fiu lehet Roland.
8/12 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Még nem született meg a lányunk, de valószínűleg a Júlia nevet fogja kapni.
10/12 anonim válasza:
A mi kislányunk Hédi lesz hamarosan.
Én is olvastam a Yelenás kérdést, és nekem az egyik karakterem kapta meg a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!