Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Facebookon milyen képpel...

Facebookon milyen képpel jelentettétek be, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés

Hol lehet olyan képek közül választani amik azt jelzik, hamarosan bővül a család? Pl:biztosító tű család, kiscipők stb.

Pinterestet végig néztem, de egyik sem volt az igazi. Van már egy lányunk, most megint kislányunk fog születni és ehhez keresnék valami jó kis képet.

2018. jún. 28. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Sehogy, csak akkor tervezzuk megosztani a tavolabbi ismerosokkel is, ha megszuletett es hazahoztuk. Akkor majd keszitunk ugyis csaladi kepet a nagyobb gyerekekkel egyutt es megosztjuk.

Felidos vagyok, de a nagyon szuk csaladon es kb 2 baratom kivul nem mondtuk el senkinek. Most mar ugyis latszodni fog, aki akar rakerdez, aki pedig csak facebookon lat, az raer megtudni. Tobbszor veteltem mar, igy onmagaban a terhesseget nem reklamozzuk.

Ha publikussa akarnam tenni, akkor valoszinuleg megosztanek olyan friss nyaralasos fotot a csaladrol, amin latszik, hogy terhes vagyok.

Ezeket lattad?

[link]

Ha esetleg angolul nem kerestel meg ra, akkor ird be, hogy ‘pregnancy announcement pictures’ es a kepeket nezd at, nagyon sok van, amibol otletet merithetsz es keszitsd el a sajat fotodat. Az legalabb nem olyan szemelytelen, mint pl a biztositostus es tarsai.

2018. jún. 28. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
2018. jún. 28. 23:02
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Sehovy...

Majd ha meglesz a baba, akkor teszek csak fel képet.

Eredetileg megfordult a fejemben:

Motoron ülünk ketten.. Mögöttünk műanyag lábbal hajtós kismotor, amire visszanézünk

2. Ötlet

Férjem szereli a motort.. MaJd a babakocsi mellé áll tanácstalanul a szerszámokkal.. Hogy idén járgányt cserélünk.

( mi motorozunk ugye..)

2018. jún. 29. 03:54
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Sehogy! Kicsit sem értek ezzel egyet, épp azért, amiről már páran írtak. Túl sok minden történhet...

Akik részt vesznek a mindennapi életemben, ők úgyis tudják. Munkatársak, barátok, közvetlen rokonok.

Régi barátok, távoli ismerősök ráérnek akkor megtudni mikor hazahoztuk és kisimult, a kis pofija :)

2018. jún. 29. 03:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sehogyan. Szuletes utan csinalt a ferjem fotot a babarol es ennyi.

Akik lenyegesek ugyis tudjak.

2018. jún. 29. 08:29
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

érdekes, hogy senki se jelenti be, aztán mégis tele van vele a fész...

mi 20. hét után tettünk fel egy képet, amin egy pár babacipő volt lefotózva (én csináltam)

[link]

2018. jún. 29. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!