Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg kicsi a hasam?

Tényleg kicsi a hasam?

Figyelt kérdés

Mostanában sokan mondják, hogy kicsi a hasam. Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek is az?

38 hetes vagyok.

2018. jún. 28. 10:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggodj,nem kicsi!

Második gyerekemnel 8kilót híztam mindösszesen.Amikor szülni mentem a korházba nem akarták elhinni hogy 37 hetes vagyok olyan kicsi volt a hasam.A baba mégis 3470 grammal született.amugy 168centu vagyok és 67kilóval mentem szülni

2018. jún. 28. 12:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Fhuu, de elegem van!

Egyik barátnőmet is azzal csesztették, hogy jaj milyen kicsi a hasa.

És akkor mi van?

Egészséges babát hozott a világra. Szard le ki mit mond!

Az biztos, hogy ha én leszek várandós és nekem valaki ezt mondja...ajjaj. :D

Nem értem miért jó ez nekik. Na mindegy.

2018. jún. 28. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves 12, amíg egészséges a baba, teljesen mindegy mekkora a pocak. Csakhogy van, akinek pl a kórosan kevés magzatvíztől marad kicsi, és amiatt kisebb-nagyobb problémák is adódhatnak a magzattal.
2018. jún. 28. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 Arról majd az orvos tájékoztatja, vagy az arra illetékes ember.

De a szomszéd, az ismerős stb ne adja az okost. Épp eléggé aggódhat egy nő, hogy minden oké legyen a terhesség alatt, nem kell még ráadásként (talán) feleslegesen idegesíteni.

2018. jún. 28. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem is a kérdezőt akartam idegesíteni. Ezt a problémát csak ultrahanggal lehet megállapítani, laikus, de még orvos szeme sem képes diagnosztizálni.
2018. jún. 28. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Normális szerintem nekem kisebb pedig 40. Hetet töltöm napok múlva (173 cm , 70 kg)
2018. jún. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!