Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetesen nem kicsi ez a pocak?

35 hetesen nem kicsi ez a pocak?

Figyelt kérdés

Haskörfogat 98cm, sy-fu távolság 37cm.

Ha számít; vékony testalkattal, keskeny derékkal, 47 kg-val lettem terhes, és 10 kg jött fel mostanára. Magasságom 158 cm.

2018. jún. 15. 11:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél képet! Egyébként tök mindegy, kicsi hasban is lehet nagy baba és fordítva is! :)
2018. jún. 15. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Annyi köze van a magzat méretéhez, mint a fejkörfogatodnak, ha hiszed, ha nem. Ha nem diagnosztizáltak méhen belüli retardációt, akkor teljesen fölösleges azzal foglalkozni, hogy a baba születéskor mekkora lesz. 2,5-4,5 kilóig bármi teljesen normális, nyugi. :)
2018. jún. 15. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy kicsi vagy nagy pocak. Ez teljesen egyéni és nagyon sok mindentől függ: alkat, izomzat, méhlepény hol tapad stb. Az viszont, hogy mekkora lesz a bébi nem függ a pocakmérettől.
2018. jún. 15. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:

En vekony vagyok es magas, az elso gyerekkel mertem meg poenbol a hasam szules elott par nappal (itt haskorfogatot nem mer senki, mert semmi jelentosege nincs).

102 cm volt, szoval annyival mentem szulni. Kozel 4 kg-os, hosszu gyereket szultem.

A masodik babaval is ilyesmi hasam volt, igaz, o nem lett ekkora, de 3 kg felett volt szinten.

2018. jún. 15. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Alkati kérdés a pocakméret. Az első gyerekemmel sokan észre sem vették, hogy várandós vagyok, 40 hetesen 94 cm volt a haskörfogatom (akkor 167 cm/67 kg voltam, és 57 kg-val kezdtem a terhességet) Igaz, "csak" 3030 grammal született a lányom, de így is sokan csodálkoztak hogy fért el ott.
2018. jún. 15. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kicsi. Nekem 104 cm volt de én 78-as haskörfogattal estem teherbe, nem keskeny derékkal, 65 kilóval.
2018. jún. 15. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindket babámmal ugy fekudtem be szülni, h a többi kismama azt hitte visszatartáson vagyok.

Jo ha kinéztem 25-26hetesnek 37-38hetesen.:)

Nem lett nagy baba de pici sem, egyiküksem. De egészségesek!

2018. jún. 15. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Én alapból széles derékkal kezdtem (75cm)

35 hetesen nem tudom fejből mekkora volt.. De 38 hetsesen 109 cm, ami kicsinek számít általánosságban ( baba is pivi nekünk)

13 kg jött fel

Kicsit kicsi

De a has sok mindentől függ

Bekem ilyenkor még 2 hét alatt 500g Feletti súlyt szedett fel a baba.. Tehát bármi lehet.

Sőt a 34. Héten kezdett striám lenni.. 39.-re pedig tigriscsíkos vagyok.

Orvos mindent rendben talál?

Mert pl nekem a 35. Héten aggódott az alacsony súly miatt..3 héttel van lemaradva

2018. jún. 16. 06:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Nálunk a mérések jók, korának megfeleltek 33 hetesen. Egyedül a bpd volt 2 héttel nagyobb.

A becsült súly sem volt kisebb: 2300g.

2018. jún. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!