35 hetesen nem kicsi ez a pocak?
Haskörfogat 98cm, sy-fu távolság 37cm.
Ha számít; vékony testalkattal, keskeny derékkal, 47 kg-val lettem terhes, és 10 kg jött fel mostanára. Magasságom 158 cm.
En vekony vagyok es magas, az elso gyerekkel mertem meg poenbol a hasam szules elott par nappal (itt haskorfogatot nem mer senki, mert semmi jelentosege nincs).
102 cm volt, szoval annyival mentem szulni. Kozel 4 kg-os, hosszu gyereket szultem.
A masodik babaval is ilyesmi hasam volt, igaz, o nem lett ekkora, de 3 kg felett volt szinten.
Mindket babámmal ugy fekudtem be szülni, h a többi kismama azt hitte visszatartáson vagyok.
Jo ha kinéztem 25-26hetesnek 37-38hetesen.:)
Nem lett nagy baba de pici sem, egyiküksem. De egészségesek!
Én alapból széles derékkal kezdtem (75cm)
35 hetesen nem tudom fejből mekkora volt.. De 38 hetsesen 109 cm, ami kicsinek számít általánosságban ( baba is pivi nekünk)
13 kg jött fel
Kicsit kicsi
De a has sok mindentől függ
Bekem ilyenkor még 2 hét alatt 500g Feletti súlyt szedett fel a baba.. Tehát bármi lehet.
Sőt a 34. Héten kezdett striám lenni.. 39.-re pedig tigriscsíkos vagyok.
Orvos mindent rendben talál?
Mert pl nekem a 35. Héten aggódott az alacsony súly miatt..3 héttel van lemaradva
Nálunk a mérések jók, korának megfeleltek 33 hetesen. Egyedül a bpd volt 2 héttel nagyobb.
A becsült súly sem volt kisebb: 2300g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!