Normális a terhesség elején (8 hétben már) kismamanadrágot hordani? Mások is voltak így?
Sajnos alapból is puffadós vagyok, mióta kisbabát várok, azóta pedig még jobban. Plusz ehhez jött a legelején székrekedés és az állandó éhesség. És már most nem kényelmesek a nadrágjaim.
Pár ismerősöm azt mondja ne akarjam elsietni a dolgokat (szerintük ez csak hóbort), de hát egyszerűen már nem bírom elviselni a régi nagrádjaim magamon.
Ez komoly?
Akkor veszel Kismama nadrágot amikor szeretnél.ha a mostaniak nem kenyelmesek akkor nyugodtan vásárolj gatyót,nem kell foglalkozni senkivel!
Nehogymár más mondja meg mit vegyél fel.nem is értem!
Én 12 hetesen vettem kismama nadrágot, pedig csak kb 22 hetesen kezdett igazán nőni a hasam.
De valahogy már akkor kényelmetlen volt a sima farmer.
De ezt nem beszéltem meg senkivel. Kellett-vettem-hordtam. Ennyi.
Amikor neked jó.
Engem az ellenkezőjével piszkáltak, hogy miért hordok farmert, miért nem terhesgatyát, pedig a gatyáim egy része végig jó volt rám.
Mi a fnének kellene kismamanadrágot venni?!
Egy kényelmes, gumis derekú nadrág simán megteszi és akkor szülés után is tudod hordani, mert annyit enged, amennyit kell...!
Viszont már most hanyagold a farmert, mert a kényelem és az egészség a legfontosabb - ne törődj az ismerőseiddel, mert te érzed !!
Ha az a kényelmes,akkor hord azt!
Nekem a 12. héttől volt kismama nadràgom!
A sima gumis derekú nadrág nekem nem jött be,ugyan úgy nyomott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!