Szeretnék ikreket váró kismamákkal beszélgetni. Ha te is ikreket vársz, csatlakoznál?
Sziasztok!
Ma voltam a dokinál. Minden rendben van mindkét picivel, látta a szivhangokat, megmérte őket 17 mm átlagban. Az egyik 18 mm a másik 16 mm. jul 15-e körül kell mennem ujra.
Mint irtam 15-e körül vagyis csütörtöktől kell jelentkeznem az orvosnál. Amugy jól érzem magam, mától szabadságon vagyok, de a nagyok már rendesen kifárasztottak.
Nincs hányingerem és nem is hánytam ez az idő alatt. Megpróbálok pihenni amennyit csak tudok.
És veletek mi ujság?
Annyi kisikres volt itt, gondoltam megkérdezem mi van velük, de lehet mindenki nyaral. :-)
Nem tudom hányadikként válaszoltam, 32-edik héten járunk már a fiúkkal, és eddig velünk minden ok. Illetve velük minden rendben, jövő szerdán megyünk uh-ra, én elkezdtem tovább nyílni, jövő pénteken kiderül hogy azóta mi történt. Próbálok a 20 hósom mellett minél többet pihenni, remélme ez elég volt az elmúlt 3 hétben, hogy ne nagyon nyíljak tovább. Még jó 4 hét és már nem koraszülöttek, ezt nagyon ki kéne húzni, de inkább tovább ugye.
Kíváncsi vagyok mi van mindenkivel! :-)
köszi hogy válaszoltál.
Ma voltam orvosnál 2,60 cm-sek átlagban a doki azt mondta ok, de nem tudom hihetek-e neki. 30-án kell mennem a 12 hetesre, remélem akkor is monden rendben lesz.
Más ikreseknél mekkorák voltak 10 hetesen?
Tartsatok ki ebben a nagy melegben és irjatok mi ujság veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!