Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36+3hetes kismama vagyok....

36+3hetes kismama vagyok. Multheten aztmondta az orvos, menjek vissza jovoheten es megbeszeljuk hogy mikor inditja be a szulesz mert nem fogja kibirni addig a lepeny. Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Szóval nem bízza a véletlenre, nehogy beinduljon a szülés amíg szabin van, beindítja hamarabb. Egy gond van, hogy maximum ő tudja mennyire rezeg a léc méhlepény ügyben. De ha itt teljes héttel dobálózott és nem hívott vissza pár nappal később, valószínű nem olyan forró a helyzet.
2018. jún. 27. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Ha valóban gond lenne napont vizsgalna. De igy...ez csak kamu és hány baba maradna meg par napot bent..a doki szabija miatt kell erőszakkal előbb megszuletnie..annyira gonosz és önző az orvos részéről..elkepeszto..
2018. jún. 28. 16:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen,de megkerdojelezni sem akarom hisz megis o az orvos es belehalnek ha miattam lennr baja a babanak mert nem hittem.ez olyan sakkmatt
2018. jún. 28. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de ha valami gyanújel van arra, hogy gáz van a lepénnyel, akkor:

1. Befektet a kórházba.

2. Gyakrabban rendel be NST-re.

Semmiképp sem közli, hogy majd egy hét múlva beszéltek.

Ez így nagyon gáz.

2018. jún. 28. 17:49
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen erdekes..sot mondtam nrki 36.hettol ugyr nst,erre mondja hogy oo nem kell az ugyis talalkozunk nemsokara,mindegy menj be akkor a korhazba egyre
2018. jún. 28. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de a dokid egy penzsovar erdekember..
2018. jún. 29. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!