Szofi névről mi a véleményetek? (Nem nem a rögtön cigi jut róla eszembe stb válaszok érdekelnek. )
Eddig a lilin gondolkoztunk de a Szofi nagyon szép és ritkább mint a lili
a cigiről annyit párom is szokott szofit szívni régen régen én is szerettem a barna szofit néha néha mikor szívtam de ez nem befolyásolja a döntésünket..
Bocsánat... akartam írni:
Kicsit sem tűnik különlegesnek.
(Máshova figyeltem)
10 evvel ezelott tetszett nagyon a ferjemnek, amikor az elso gyerkeet vartuk, igaz, hogy mi Sophia-kent adtuk volna. Akkor meg nem volt gyakori es vegul fiunk lett. Es masodjara is fiu lett egy evvel kesobb.
Most szoba sem kerult, mert nagyon-nagyon gyakori lett, raadasul mindgyik valtozata felkapott (Szofi, Szofia, Zsofia).
Nekem nem tunik ritkabbnak a Lilitol, kb annyit hallom, mint a Lilit, Jazmint, Hannat, Norat.
Emiatt en mar nem adnam, es ez a velemenyem rola. Tetszik, szerintem szep nev, de tulsagosan felkapott jelenleg.
Szép. De rengeteg van már belőle, és unalmas! A Zsófi szebb... de az is tucat. A Lili is... nekem az olyan kutya, cicanév 😆
Pl egy bírónőnek nem tudnám elképzelni. Csak kislánynak. A Szofi detto.
Akkor milyen válaszok érdekelnek? Csak akinek tetszik?
Ne haragudj, de szerintem béna és csúnya név, tényleg nem bunkóságból. És nem is csak a cigi miatt, hanem mintha nem tudnák a szülők, h az itt Zsófia. Ami szintén ronda.
Szerintem gyakoribb mint a Lili.
Nekem mindkettővel az a gondom, hogy kislányos
( már nem a cigi jut eszembe 😆)
De ha a kettő közül, akkor Lili tetszik jobban.
A környezetemben 2 év alatt 2 Szofi is van.. Itt pedig az elmúlt 9 hónap alatt ( amióta rendszeresebben járok a kategőriába) a sokadik Szofi-s kérdező vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!