Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora a testhomerseklet 5-6...

Mekkora a testhomerseklet 5-6 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
kerlek benneteket kismamak irjatok meg hogy mennyi a testhotok a nyelv alatt merve ebredeskor es napkozben.nekem ebredeskor 36,9 de napkozben 37,1 es maskor mindig csak 36,2-5 szokott lenni.nem tudom h utalhat e terhessegre.koszonom ha irtok adatokat
2007. nov. 30. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem értem ,akkor terhes vagy vagy nem?Aki már terhes az nem szokott hőmérőzni!Persze megnő a testhőmérséklet, de szerintem egyikünk sem nézte!Ezzel az ovulációmat néztem, hogy mikor van mert akkor nő meg a testhő.Nekem 2 évembe került mire terhes lettem, és a végén már nem is hőmérőztem!Beleáradtam!Remálem tudtam segíteni.

2007. dec. 1. 15:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes egy tesztet csinálni, haa nem vagy biztos a terhességedben.
2007. dec. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!