Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak divatos nőcis nevek?

Vannak divatos nőcis nevek?

Figyelt kérdés

Eddig Zoé tetszett de mindenki akit megkérdeztünk azt mondta egyáltalán nem nőies és olyan snassz.

Hasonló de lágyabb nevet keresek kislányomnak de nem akarok ritka túlsagosan egyedi nevet.

Szonja is megfogott de az sem tetszik igazán az nny miatt és oroszlán szonja jut róla eszembe..

A Nati becézés is tetszik de se a Natália se a Natasa nem tetszik.

Natali tetszene de túl idegen magyar fülnek külföldieskedő.

Lara mira ilyeneket meg nem akarok.

Milyen nevek vannak még?

2018. jún. 25. 15:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Linda, Eliza, Viola, Szofi nevek tetszenek nőcisek közül.
2018. jún. 25. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja és a Rózi.
2018. jún. 25. 18:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Patrícia, Bernadett, Ildikó, Anikó, Szilárda, Karolina, Emőke, Georgina, Magdolna, Zsanna
2018. jún. 25. 19:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Fanni, Lotti, Kira, Léna, Emma, Zsófi, Virág, Inez(szerintem ez a leginkább csajos), Linda, Lilla, Dia, Evelin, Linett, Nikoletta, Dorina, Daniella, Szandra, Elizabet(Lizi), Liza
2018. jún. 25. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Eleonóra
2018. jún. 25. 19:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Fanni, Lotti, Kira, Léna, Emma, Zsófi, Virág, Inez(szerintem ez a leginkább csajos), Linda, Lilla, Dia, Evelin, Linett, Nikoletta, Dorina, Daniella, Szandra, Elizabet(Lizi), Liza
2018. jún. 25. 20:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Tippként tán tetszhetnek neked:

Maja, Szonja, Olívia, Szófia, Norina, Barbara, Mira, Linett, Eliza, Zora, Kitti, Alexandra, Vanessza, Adrienn, Evelin, Lia, Norina, Léna, Emili, Vivien, Izabella, Viktória, Amanda, Vanda, Letícia, Lilien, Mia, Karina, Korinna, Stella, Gerda, Heidi

2018. jún. 25. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
33%

6-os a hozzászólásod az értelmi sivárságodat tükrözi, valamint azt,hogy csak végletekben tudsz gndolkodni. Azt hiszed,hogy most "hú,de marha jól beszóltam", közben meg csak azt bizonyítod,hogy még a saját anyanyelveddel sem vagy tisztában. Mert ha képes lennél használni is,akkor tudnád, hogy léteznek szinonímák,amik nem csupán a nyelv színesítésére szolgálnak,hanem emellett még különféle negatív vagy pozitív felhanggal is rendelkeznek. Tehát aki annyira buta, hogy a "nőcis" számára egyenlő a nőiessel, az jobb, ha nem próbálja hú,de okosnak mutatni itt magát. A nőiességre nevelés, a nőiség megélése igenis fontos, pláne ma,amikor a nők elférfiasodnak, a férfiak elnőiesednek. Az pedig,hogy szerinted a könyvtárból szalajtottak(amúgy szerencsére több közöm van hozzá,mint a fajtád tv-n és fészen szocializálódott egyedeinek),szintén azt mutatja,hogy egyebet nem tudsz,csak "ütőseket" idenyögni. Tudod, a hozzád hasonló végletekben gondolkodó emberek(szerintem minden modern a sátántól való-ugye érzed,hogy szánalmas vagy?)az élő példái annak,amikor valaki nem teljesen hülye,tudogat valamit a világról,de összerakni már nem tudja,viszont szerencsétlenkedik az alkalmazásával.

Láttam már "nőcisre" nevelt koravén kis ku*vás kislányokat és bájosan nőiesen viselkedő, kedvesen cserfes lánykákat is(akik megelőlegezem, számodra biztosan zárdaszökevények). Nos,el kell szomorítsalak,a társadalom nagyobb részének nem a nőcike volt szimpatikus. Maximum egy kötelező like erejéig. Teljesen tisztában vagyok vele,hogy ezeket sem fogod tudni helyesen értelmezni, ez zavarni fog, ezért valami újabb "kemény" odamondással fogsz rá válaszolni. :) Amivel viszont nem fogsz tudni "odaszúrni",mert annál többre tartom magam,hogy egy dedós oda-vissza szócsatába keveredjek (egy értelmes vita persze más tészta lenne)egy hozzád hasonlóval.

2018. jún. 25. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!