Hányadik héten kezdett el látszani a pocakotok?
Most en is hasonlo vagyok, mint te, vekony, viszont vagy harom eve abbahagytam az edzest, nem vagyok jonformaban most, a regi uzomzatom leapadt.
20 hetes vagyok, mar latszik, kb ket hete fordul elo, hogy ra mernek kerdezni azok, akik latasbol ismernek (boltos, postas, stb.)
A puffadas miatt mar az elejen kinlodtam a szuk farmerben, nadragban, de nagyjabol mostanaig inkabb ugy neztem ki, mint aki hasra huzott elonytelenul.
De ez nekem harmadik baba es nem is vagyok fiatal annyira, huszonevesen az elso ket gyerekkel 25. hetig nem volt pocakom, de akkor sportoltam is, izmosabb es feszesebb voltam, vekonysagra ugyanilyen.
Az első terhességemnél nem látszódott, csak az 5. hónap után, végig pici volt a hasam.
Most a második terhességnél a 11. héttől már látszódik, alig bírom takargatni.
Vékony testalkatú vagyok egyébként.
Elsőnèl 25-26 hét.
Most 10 hetes vagyok, de már látszik. Én a puffadásra fogom, de párom szerint nem olyan.
Én pl nem vagyok vékony, eleve kicsit pocakos voltam. Kb 10 kg felesleg van rajtam, csak hogy értsétek.. sok :( na mindegy.
Már 10 hetesen éreztem, hogy "órái" vannak a szokott nadrágjaimnak. Nyilván ekkor még csak a szokott dagi formám látszódott.
De most 14 hetesen már elég egyértelmű, hogy kismama pocak. Nem tudom behúzni, mint korábban :) és eléggé ráfeszült a hájpocak a babapocakra... :D
pedig nagyon aggódtam, hogy majd milyen csúnya kismama leszek, így, hogy nem vagyok vékony.
Persze sosem lesz olyan szép pocakom, mint a vékony kismamáknak, de úgy tűnik azért eléggé túl aggódtam ezt, nincs itt akkora probléma... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!