Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki aki szült már a debrece...

Valaki aki szült már a debreceni Kenézy kórházba tudna mesélni hogy mennyire odafigyelőek az orvosok és milyenek a körülmények?

Figyelt kérdés
2018. jún. 23. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

En 2 éve szültem ott.

Nem fogadtam fel senkit.

38 hetesen bekerültem jóslókkal plusz egyéb dolog miatt Kedvesek voltak, éjszakára befektettek.

41 héten mentem be szülni. Minden szépen történt. Voltak tanulók is, nem zavartak. Aranyosak voltak. A szülésznők is. Orvos látott aznap vagy 4 de nem érdekelt. Mind normális, jófej volt. A csecsemősök tündérek voltak. Segítenek ha megkéred őket. Rend, tisztaság.

Klinikán nem szülnék soha.

Második babát is itt fogom szülni.

Ha van kérdésed írj nyugodtan 😊

Minden jót!

2018. jún. 24. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia van egy youtuber nő Jennieland01(azt hiszem így hívják) 2x szült a Kenézyben van erről videója ha jól emlékszem beszél a kórházról is.
2018. júl. 1. 16:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat én meg nagyon az elején tartok 14hetes vagyok! Tudtok nekem ajanlani Debrecenbe olyan magán orvost, rendelőt ahol 4D uh csinalnak es rendesek is és nem a legdragabb hely?
2018. júl. 4. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szent Anna utcai ultrahang rendelő! Az egyik legjobb! És nem drága.

Ha beírod a googlebe megtalálod így!

2018. júl. 5. 07:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Feltétlenül utána nézek. Hanyadik hét környékén érdemes elmenni?
2018. júl. 10. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi 28 hetesen voltunk és akkor már nagyon cuki pofija volt.😍 Azt szokták ajánlani hogy 30. Hétig azt hiszem.

Előtte 18 hetesen is voltunk de akkor még picike és vékonyka, mint egy kis "kobold"😅

2018. júl. 10. 15:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Én most járok a 15.hetben de mivel a párom még nem látta a kicsit ezert szeretnénk már nagyon de sokan mondjak hogy később jobban látszodik a kis vonásai stb. szerintem egy olyan 23-25.hétig várunk mi is. :)
2018. júl. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!