Ti mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, mikor az első babátokat vártátok? És hány évesek voltatok?
Mi másfél éve vagyunk együtt, 4hos terhes vagyok.
Ha rajtam múlott volna, már rég meg lenne a baba, párom most látta elérkezettnek az időt.
Nem vagyunk házasok, nem is tervezzük.Attol a papirtol egyikünk sem fogja jobban szeretni a másikat.
Párom 28
25L
Kb egy eve voltunk eggyut, amikor ugy dontottunk, hogy szeretnenk gyereket es hamar is teherbe estem. Ossze is hazasodtunk, mert mindenkepp hazassagba akartuk a gyereket.
Nalunk senki sem tartotta korainak, nem voltunk mar annyira fiatalok, volt mogottunk hosszabb es rovidebb kapcsolat bosegesen, egyikunk sem tapasztalat nelkul erkezett a kapcsolatba. Szinte az elejetol egyutt is eltunk es abban is biztosak voltunk, hogy egymassal “masabb”, mint elotte barkivel is volt.
Ezzel a csalad is tisztaban volt, ok is lattak.
Gyakorlatilag nem egesz ket eve voltunk egyutt, amikor az elso gyerek megszuletett es a harmadik evfordulinkra megerkezett a masodik is (szinten tervezetten).
11 ev telt el, azota is kiegyensulyozott a kapcsolatunk, nagyon jo a hazassagunk es most varjuk a harmadik gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!