Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek normális görcsök az 5....

Ezek normális görcsök az 5. héten?

Figyelt kérdés

PMS görcsök kicsit mások szoktak lenni nálam. Azok sokszor órákig is eltartanak.

Most nagyjából semmit nem érzek, csak naponta 4-5 alkalommal van egy kis görcs, ami 1 percnél sosem tart tovább, aztán megint semmi órákig. Néha kicsit felerősödik, élesebb lesz, de az is csak pár mp-ig tart.

2018. jún. 19. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2018. jún. 19. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ot hetesen mikor meg nem is tudtam az allapotomrol olyan eros gorcseim voltak hogy majd megpusztultam

es semmi bajom

masok kis szarsagokkal jonnek hogy jajj nincs e baj

2018. jún. 19. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
A beagyazodasos gorcs pontosan olyan hogy nem sok ideig tartanak hanem idokozonkent rovid idore jonnek elo
2018. jún. 19. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ugyan ìgy volt de a 6dik hèt utànra teljesen megszünt szinte. :)
2018. jún. 19. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is görcsölgetek, sőt volt több órát tartó erősebb görcsöm is, amikor rákérdeztem azt mondták, hogy normális, hogy érzem azt, hogy növekedik a méhem. Végülis az a 4,3 centis apróság aki bennem van gyakorlatilag a semmiből nőtt ekkorára. :) (10+4 kismama)
2018. jún. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!