10 hetesen enyhébb görcsök, derék tájban fájdalom, ez még normális?
Figyelt kérdés
Második terhességem, de az első babánál ilyet nem tapasztaltam, sosem fájt a hasam. Mindenhol azt olvasom, hogy enyhe hasi görcsök normálisak, de aggaszt, hogy a hátamban is érzem, mint menzesz idején. Ez tuti nem emésztés miatt van. Orvoshoz két hét múlva van időpontom, annyira nem fáj, hogy hozzá rohanjak. Érdekelne, hogy másnál is jelentkezett-e ilyen? Köszi2018. ápr. 22. 21:39
1/2 anonim válasza:
Ha barmilyen verzest eszlelsz menj dokihoz
Igen normalisak a gorcsok.
Elsonel voltak azt hittem megjon mivel az enyhenel nagyobb volt, es ez idonkent elojott
Masodiknal semmilyen gorcs nem volt gondoltam mert egyszer mar tagult a meh
Most a 3.nal megint vannak neha enyhek
2/2 anonim válasza:
Ha nem összegörnyedve vagy a padlón vagy vérzel akkor nem kell dokihoz rohanni.
Esetleg vegyél be magnéziumot, vagy többet mint eddig.
Koraterhesen simán elöfordulnak ilyen enyhébb görcsök, sőt van akinek később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!