Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan kismamàk tapasztalatait...

Olyan kismamàk tapasztalatait vàrom akik mèg fèlidősen is szenvedtek a rosszullètektől. Reggeli öklendezès hànyinger èhsègèrzettel. Ez màr marad vègig vagy lassan elmúllik? Üdv 20 hetes kismama

Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bocsi, hogy úgy írok ide, hogy nekem elmúlt a rosszullét a 2. trimeszterre, de nekem az első trimeszteri rosszullétnél sokat segített ha nagyon durván citromos vizet ittam. Próbáld ki, hátha...

Jó egészséget!

2018. jún. 18. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem végig volt. De mellé sok volt a savam is. Én rengeteg savanyúságot ettem mert csak az vitte le a savam (bármilyen hülyén is hangzik de ez jött be se reni se salvus víz sbt)
2018. jún. 18. 23:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a tanàcsokat kifogom pròbàlni őket. Hàtha segìtenek. Eddig mèg sajnos csak fogytam. Fèlek enni sokat mert ha kicsit többet eszek màr rossz is a gyomrom. Szeretnèm màr èlvezni a terhessèget.
2018. jún. 18. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem végig maradt a hányás, a császár után pár órával maradt abba a hányinger, az ételundor csak hetek múlva. Nekem itthon semmi sem segített, 30. héttől kaptam minden nap cerucal-t, b6-ot, és valamilyen savlekötöt vénásan, 36. héten kiszedték a lányomat. Szülés után 14 kilóval voltam kevesebb, mint amikor teherbeestem. De a kislánynak semmi baja nem lett, normál súllyal született.
2018. jún. 19. 06:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
25 hetes vagyok nem mult el csak enyhult
2018. jún. 19. 07:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a 20-22. hétig naponta minimum 5x hánytam.Utána csillapodott,de meg nem szűnt.Volt,hogy egy hétig sem hánytam,volt,hogy 2-3 naponta.De akkor már csak reggel.

A harmincadik hét után viszont újra rosszabb lett a sok sav miatt.Szinte mindegy volt mit ettem,minden feldobta és hánytam.

2018. jún. 19. 07:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 30. héten elmúlt.
2018. jún. 19. 09:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Pròbàlom akkor szoktatni magam a gondolathoz hogy talàn vègig megmarad.Sokmindent kipròbàltam màr èn is kevesebb sikerrel. Nem olyan vèszes màr mint az első trimeszterben akkor minden szagtòl öklendeztem de ez igy is rossz nagyon. Ìgy kevèsbè lehet a terhessèget èlvezni de a babàèrt ugye mindent. 😊Köszönöm a vàlaszokat.
2018. jún. 19. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!