Abortusz után mennyi időnek kell eltelnie hogy megjöjjön a menstruáció?
Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 18:12
11/14 anonim válasza:
Sziasztok nekem,most 6hétre jött meg,de nem normális :( igen barnás színe van neki...Ez normális ilyenkor?
12/14 anonim válasza:
Nekem egészségügyi küretem volt 7 héttel ezelőtt és még mindig nem jött meg. A szövettana eredménye szerint nem maradt benn semmi és nagyon remélem, hogy terhes se lettem megint.
Valaki írta, hogy ha " leszívták az egész termékeny nyálkahártyát és soha többé nem jön meg."... Kicsit megijeszt...
13/14 anonim válasza:
Nekem 4 hét és 5 nap kellett ahhoz,hogy megjöjjön.
Első nap alig alig volt meg, nem is görcsöltem, aztán második nap már rendesen volt, sajnos görcs is..
Az orvos szerint is 4-6 hét között kell megjönnie.
14/14 anonim válasza:
Nekem nem jött meg 3 hét után felhívtam a dokit és megnyugtatott, hogy ne aggódjak az a lényeg 6 héten belül jöjjön meg. Aztan nem jött meg akkor sem, és mikor mentem a hat hetes kontrollra ami időpont hiányában kb 7 héttel volt ab után ott szóltam hogy azóta sem jött meg a menszeszem. Na az már nem tetszett az orvosnak UH minden és kiderült cisztám volt amiatt nem jött meg Aztán kb olyan 8. Héten volt vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!